INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Alexandru Cicâldău, exclus din lotul lui Galatasaray pentru Liga Campionilor: „Va pleca în această vară”

Alexandru Cicâldău, exclus din lotul lui Galatasaray pentru Liga Campionilor. Foto: Instagram
Alexandru Cicâldău, exclus din lotul lui Galatasaray pentru Liga Campionilor. Foto: Instagram

Articol de - Publicat sambata, 22 iulie 2023 12:21 / Actualizat sambata, 22 iulie 2023 12:33

Mijlocașul român Alexandru Cicâldău (26 de ani) a fost lăsat în afara efectivului de 25 de jucători, cu care Galatasaray va aborda preliminariile Ligii Campionilor. În schimb, Olimpiu Moruțan (24), care s-a remarcat în cantonamentul din Austria, a prins lista alcătuită de antrenorul Okan Buruk.

Galatasaray și Alexandru Cicâldău își vor despărți iarăși drumurile și în acest sezon. Cotidianul turc Fanatik anunță azi că mijlocașul român nu a fost trecut pe lista de 25 de jucători pentru meciul cu Zalgiris, din turul secund preliminar al Ligii Campionilor. 

Doar pe el și pe Taylan Antalyalı nu va conta antrenorul Okan Buruk, care nu i-a luat în cantonamentul din Austria. Tehnicianul campioanei din Super Lig a reținut pe listă nouă mijlocași, între care se regăsește și Olimpiu Moruțan, care a dat satisfacție deplină în perioada de pregătire.

Ioan Ovidiu Sabău vede o mare favorită la câștigarea titlului: „Are prima șansă”
LUPTĂ
Ioan Ovidiu Sabău vede o mare favorită la câștigarea titlului: „Are prima șansă”

Alexandru Cicâldău va fi împrumutat și-n acest sezon de Galatasaray

Fostul oltean, transferat pentru 6,5 milioane de euro acum doi ani, va fi împrumutat și-n acest sezon de gruparea din Istanbul, dar deocamdată Galatasaray nu a primit nicio ofertă concretă, după cum anunță agenția Sporx

Konyaspor și Sivasspor și-au manifestat recent interesul pentru Cicâldău, numai că tratativele nu au ajuns la un numitor comun și Alex a rămas pe loc. „Cic” a fost împrumutat și în stagiunea trecută la Al Ittihad Kalba, în Emiratele Arabe Unite, reușind 5 goluri și 7 pase decisive în 32 de partide din toate competițiile

Cicâldău o să plece de la Galatasaray în această vară. Cei de la Galatasaray vor să-l dea în Super Lig pentru a-i vedea evoluțiile și a-i putea monitoriza mai bine progresul. 

- Victor Becali, agentul lui Cicâldău

Olimpiu Moruțan, încă un semn că rămâne la Galatasaray

În schimb, celălalt român, Olimpiu Moruțan, l-a impersionat pe Okan Buruk în cantonamentul din Austria, în care l-a folosit în toate meciurile: „S-a integrat foarte bine în echipă în partidele amicale. Sper să-l putem folosi în noul sezon. Are un stagiu de pregătire excelent, sunt foarte mulțumit de evoluțiile lui. Are mai multă încredere și jocul lui e în creștere”.

Citește și:

Atac brutal al generalului la adresa lui Becali: „Atât îl duce mintea!”

Deținătorul drepturilor TV, despre stadionul Ghencea, Talpan versus Ciolacu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  22 Iulie 2023, 15:21

Șumudică spunea și despre Djokovic că nu vine la FCSB, că știe el că are nu-ș' ce ofertă, și uite-l la FCSB. Nu îl mai cred pe Șumudică.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează