INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Alexis Sanchez luat la ţintă de legenda lui Arsenal: "Cel mai mare mercenar"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 19 ianuarie 2018 16:35

Alexis Sanchez (29 de ani), gata să abandoneze Arsenal pentru Manchester United şi e criticat extrem de dur de Martin Keown, fost jucător al ”tunarilor”.

După 3 ani și jumătate, Alexis Sánchez va pleca de la Arsenal cu 6 luni înainte de sfârșitul contractului. Va juca la Manchester, dar nu la City, echipa lui Guardiola, pe care l-a avut antrenor la Barcelona, ci la United. De ce? Pentru că Mourinho i-a oferit un salariu mai mare: 15,8 milioane de euro net anual, angajament până în iunie 2022.

 "E cel mai mare mercenar din fotbal. Mintea lui e doar la bani. La City, jocul său putea crește, era cea mai bună formație și îl avea pe Pep lângă el. A dat cu piciorul la tot"", a comentat actualul analist de la Daily Mail.

140 de milioane de euro va plăti united în total pentru Alexis

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează