INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AMICAL

VIDEO + FOTO Cu ce se mai ocupă parlamentarii români: meci demonstrativ cu Stoicikov și Balakov » Marica a fost făcut „deputat” + explicațiile PNL-istului Robert Sighiartău

O națională de old-boys a Bulgariei, cea care scria istoria la Campionatul Mondial din 1994, a învins o echipă formată din parlamentari români, scor 4-2, într-un meci amical disputat joi pe arena „Lokomotiv” din Plovdiv. +14   FOTO
O națională de old-boys a Bulgariei, cea care scria istoria la Campionatul Mondial din 1994, a învins o echipă formată din parlamentari români, scor 4-2, într-un meci amical disputat joi pe arena „Lokomotiv” din Plovdiv.

Articol de , - Publicat joi, 16 noiembrie 2023 22:49 / Actualizat vineri, 17 noiembrie 2023 07:30

O națională de old-boys a Bulgariei, cea care scria istoria la Campionatul Mondial din 1994, a învins o echipă formată din parlamentari români, scor 4-2, într-un meci amical disputat joi pe arena „Lokomotiv” din Plovdiv.

În ziua în care ultrașii bulgari au protestat violent împotriva Federației, acțiune cu urmări grave, „Eroii din '94” au revenit pe gazon. 

Două echipe au obținut, joi, biletele pentru EURO 2024! O singură necunoscută rămasă în grupa Ungariei + goluri multe marcate de Luxemburg și Azerbaidjan
Preliminarii EURO 2024
Două echipe au obținut, joi, biletele pentru EURO 2024! O singură necunoscută rămasă în grupa Ungariei + goluri multe marcate de Luxemburg și Azerbaidjan

Naționala parlamentarilor români, amical contra lui Hristo Stoichkov

Meciul amical de la Plovdiv s-a desfășurat pe durata a două reprize de câte 30 de minute, potrivit Sportal.bg. Golurile bulgarilor au fost opera Doncho Donev, Krasimir Balakov, Martin Kamburov și Daniel Borimirov. Pentru oaspeții din România au punctat Robert Sighiartău și Nicolae Georgescu.

Robert Sighiartău, deputat și vicepreședinte al PNL, a explicat pentru GSP.RO cum s-a ajuns la organizarea acestui eveniment.

„Un meci special organizat între grupurile de prietenie dintre bulgari și români, rezultat prin mijlocirea și ajutorul deputatului minorității bulgare, domnul George Nacov. El a organizat acest eveniment.

Un meci foarte frumos, care s-a jucat la Plovdiv și în care au evoluat foste mari glorii ale fotbalului din Bulgaria. 

Am avut posibilitatea să avem și un fost internațional în echipă și l-am ales pe Ciprian. De ce pe el? Pentru că Ciprian Marica a fost mereu aproape de echipa parlamentului.

Toate cheltuielile au fost plătite personal de către noi. Nu există nicio altă finanțare. Eu deja m-am întors la București, cu mașina personală. Restul colegilor urmează să vină mâine”, a spus Sighiartău pentru GSP.ro.

+10 FOTO

Am venit să facem o mișcare. Să le dăm o mână de ajutor colegilor români. Știu că erau invitați și alți foști fotbaliști. Nu știu detalii despre eveniment, a fost un meci de relaxare, să ne simțim bine, chiar dacă te dor toate
- Ciprian Marica, fost internațional român

România, echipă cu experiență internațională

Pe final de septembrie, echipa Parlamentului României a fost, pentru a patra oară, laureată la campionatul interparlamentar de fotbal. 

„Am câştigat pentru a patra oară campionatul interparlamentar de fotbal, victorie cu 7 la 1 împotriva Bulgariei, cu 4 la 2 împotriva Italiei şi am făcut un egal extrem de valoros jucând împotriva Turciei. Este pentru a patra oară când colegii câştigă un turneu internaţional”, a precizat deputatul Daniel Suciu.

„Am găsit resurse să nu ţinem cont de ceea ce ne desparte, să ţinem cont doar de ceea ce ne uneşte şi, pentru trei zile, acesta a fost imnul României. Ţineţi-ne pumnii şi la viitoarele competiţii şi, pentru sprijinul pe care domnul preşedinte şi Biroul Permanent l-au acordat, un mare mulţumesc”, a transmis deputatul social-democrat de la tribuna Parlamentului in septembrie.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Naționala României a ajuns în Ungaria » De ce surpriză au avut parte „tricolorii” la hotel

Rezultat șocant în preliminariile EURO 2024 » Fotbalistul aflat sub comanda lui Mutu a marcat de la jumătatea terenului pentru surpriza serii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
elgabri
elgabri  •  17 Noiembrie 2023, 09:19

Toti deputatii sunt un fel de Marica !!

gicab
gicab  •  17 Noiembrie 2023, 05:47

Vor să demonstreze ce?

BursucPSDist
BursucPSDist  •  17 Noiembrie 2023, 02:32

DAN PETRESCU e viitorul

Vezi toate comentariile (3)
Comentează