INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Eliminat din Ligă de Manchester City, Carlo Ancelotti rămâne pe baricade. „Clubul mi-a garantat că voi continua”

Articol de - Publicat sambata, 20 mai 2023 19:41 / Actualizat sambata, 20 mai 2023 19:54

Antrenorul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti (63 de ani), este sigur pe poziția sa, deși presa spaniolă îl și vedea demis după 0-4 miercuri, pe Etihad. Nici nu pleacă să semneze cu naționala Braziliei, dorind să-și respecte contractul până în 2024.

Carlo Ancelotti încearcă să treacă peste deziluzia eșecului dureros (0-4) din semifinalele Ligii, contra lui Manchester City, și să-și vadă mai departe de finalul sezonului. 

Cristiano, l-ai văzut? Fiul lui Ronaldo s-a îmbrăcat cu echipamentul rivalei :)
INEDIT
Cristiano, l-ai văzut? Fiul lui Ronaldo s-a îmbrăcat cu echipamentul rivalei :)

Nu se teme că va fi îndepărat la vară, dacă tot nu a fost demis acum, după ce a ratat încă un obiectiv, a 15-a cupă cu urechile mari. Cum s-ar spune, ține de scaun și de contractul valabil până pe 30 iunie 2024.

Carlo Ancelotti: „Am întâlnit un adversar mai bun”

„Clubul mi-a garantat că rămân. Am avut deja o întâlnire cu Florentino Perez și mi-a confirmat susținerea sa. Am discutat și despre meciul de miercuri. Mergem înainte cu aceeași convingere și iluzie de a face bine lucrurile", a declarat antrenorul italian la conferința de presă de astăzi, înauintea deplasării pentru partida de la Valencia. 

Don Carlo a dat câteva detalii despre atmosfera la echipă: „E evident că este o eliminare care face rău, și-a lăsat amprenta, dar nu trebuie să uităm că s-a întâmplat în semifinalele Ligii. Am fost aproape să jucăm o nouă finală. Uneori poți să întâlnești un adversar care este mai bun. Acum trebuie să privim la următoarea Champions și să încercăm să luptăm din nou pentru trofeu".

Carlo Ancelotti: „Se putea mai bine, dar a fost bine”

Întrebat de ziariști dacă va semna cu naționala Braziliei, care îi tot trimite semnale că îl așteaptă să-i devină selecționer, Ancelotti a rămas ferm pe poziții: „Cred că toți cunoașteți foarte bine situația mea. Am un contract până în 2024 și vreau să continui până la capăt. După o înfrângere sunt mai entuziasmat și mai dornic să fac mai bine. Satisfacția de a fi la Real Madrid e întotdeauna maximă"

Cât despre sezonul în curs, italianul a declarat că „se putea mai bine, dar a fost bine. Bineînțeles că nu suntem mulțumiți de Liga, dar ne-am luptat până la capăt în alte competiții... și am câștigat trei".

Citește și alte articole:

Uluitor! Courtois a apărat excelent și s-a opus unei înfrângeri mult mai severe deși a jucat cu ruptură musculară
LIGA CAMPIONILOR
Uluitor! Courtois a apărat excelent și s-a opus unei înfrângeri mult mai severe deși a jucat cu ruptură musculară
Thierry Henry, discuție cu Kevin De Bruyne imediat după Manchester City - Real Madrid: „Acum am mai mult respect”
MANCHESTER CITY - REAL MADRID 4-0
Thierry Henry, discuție cu Kevin De Bruyne imediat după Manchester City - Real Madrid: „Acum am mai mult respect”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
procter
procter  •  20 Mai 2023, 20:12

Ancelotti o sa faca treaba buna. E de aproape de aceiasi varsta cu cei mai bine plătiți de la Real Modric, ,Karim, Kroos.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează