INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Andres Iniesta a primit o ofertă de nerefuzat: salariu fabulos pentru vedeta Barcelonei

Andres Iniesta, foto: Guliver/gettyimages
Andres Iniesta, foto: Guliver/gettyimages

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat duminica, 18 februarie 2018 18:51

Andres Iniesta ar putea părăsi Barcelona, după ce a primit o ofertă de nerefuzat din campionatul Chinei, conform Sport.es.

Mijlocașul este ademenit în Asia de clubul Tianjin Quanjian, care îi pregătesc un salariu fabulos spaniolului ajuns la 33 de ani. Chinezii îi oferă lui Iniesta un salariu anual de 35 de milioane de euro, pentru o înțelegere ce ar urma să fie valabilă în următoarele trei sezoane.

În ciuda faptului că jucătorul Barcelonei a declarat în repetate rânduri că își dorește să rămână pentru tot restul carierei la formația de pe ”Camp Nou”, oferta venită din Asia i-ar putea da planurile peste cap ibericului, care se află în scădere de formă față de ultimele sezoane, când strălucea în tricoul catalanilor.

Plecarea lui Iniesta din campionatul spaniol s-ar putea realiza pe modelul celei a lui Xavi Hernandez, transfer în anul 2015 la Al Sadd, după o carieră impresionantă la Barcelona.

La Tianjin, Iniesta ar urma să fie coleg cu alte nume cunoscute iubitorilor fotbalului european, cum ar fi Alexandre Pato, Axel Witsel sau Anthony Modeste.

Andres Iniesta este cel mai vechi component al formației catalane. Sosit la Barcelona în 1996, la vârsta de 12 ani, mijlocașul spaniol a reușit să câștige nu mai puțin de 30 de trofee în tricoul ”blaugrana”.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează