INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Anunț uriaș din Franța » Barcelona pune la bătaie 100 de milioane de euro pentru un puști de 19 ani

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 10 aprilie 2018 09:53

FC Barcelona este dispusă să plătească 100 de milioane de euro pentru Dayot Upamecano, fundașul francez de 19 ani al celor de la Leipzig.

Dayot Upamecano este titular incontestabil în apărarea vicecampioanei Germaniei, RB Leipzig, și a atras atenția granzilor. FC Barcelona pare hotărâtă să spargă banca pentru aducerea francezului. Telefoot a anunțat în exclusivitate suma pe care catalanii o vor plăti pentru serviciile lui Dayot: 100 de milioane de euro.

5meciuri a lipsit Upamecano în acest sezon, Leipzig pierzând 3 dintre înfruntări

Barcelona nu este singura formație interesată de Upamecano, Arsenal, AC Milan și Bayern Munchen declarându-se la rândul lor interesate.

"Sunt foarte mândru de mine, nu pot exprima în cuvinte fericirea. Trebuie să continui în același ritm, să țintesc din ce în ce mai sus. Trebuie să muncești mult pentru a ajunge la astfel de echipe. În acest moment sunt fericit aici, la Leipzig. Vom vedea ce se va întâmpla în vară", a declarat Upamecano pentru telefoot.

25.000.000 €este cota lui Upamecano conform transfermarkt.de

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează