INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Arsenal - Chelsea 2-0 // Managerul Sarri şi-a desființat echipa după eşecul din derby: "Mentalitate dezastruoasă, jucători fără motivație" 

Maurizio Sarri Foto: Reuters
Maurizio Sarri Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 20 ianuarie 2019 13:39

Maurizio Sarri a tunat după meci: "O să le vorbesc italiană, poate aşa pricep. Ne-a bătut o echipă superioară ca atitudine şi răutate, dar şi eu sunt responsabil".

Chelsea a pierdut un alt derby londonez şi antrenorul s-a înfuriat teribil după 0-2 cu Arsenal. "Tunarii" şi Man. United s-au apropiat la doar 3 puncte şi locul 4 de Ligă e în mare pericol, despre titlu în Premier nicio speranță. "O să vorbesc în italiană, poate asa jucătorii mă vor întelege mai bine. Sunt extrem de supărat. Am arătat o mentalitate dezastruoasă. Echipa asta e dificil de motivat. Am fost invinşi de un adversar superior mai ales ca atitudine şi răutate. Dar sunt responsabil şi eu", s-a plâns managerul italian  Maurizio Sarri.

Ironizat de fanii lui Arsenal

Sarri şi-a reamintit de eşecul cu Tottenham: "Credeam că am rezolvat problemele, dar trebuie să avem o discutie clară în vestiar, altfel vom avea un drum teribil de greu până la final. Există jucători care nu pot să-şi asume responsabilități şi cred că nu merită să facă parte din acest lot".

Fanii lui Arsenal l-au ironizat, amintindu-i de titlul ratat cu Napoli: "Dacă îl mai cauți, ia trenul până la King's Cross şi vei găsi titlul la Florence Hotel".

"Juventus e mai puternică în toate sensurile. După ce am pierdut 0-3 cu Fiorentina trebuia să ne culcăm, dar am stat să vedem Juventus, care a revenit cu Inter și a învins cu 3-2. Ar fi trebuit să ne culcăm devreme, a fost un șoc psihologic. Am pierdut titlul în hotelul din Florența (n.r. Florence în engleză, aluzia fanilor lui Arsenal), nu pe teren"
Maurizio Sarri în mai 2018

Italianul este acum disperat să rezolve transferul lui Pipita Higuain, oferindu-i argentinianului aproape 16 milioane de euro salariu anual.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează