INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA / LAZIO - AS ROMA 0-0

Astenie de primăvară » Radu eliminat, cel mai slab lazial!

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 16 aprilie 2018 10:05

Ștefan Radu a luat două cartonașe galbene (39 și 80) și și-a expus echipa în finalul dominat net de Roma. ”Erori grave pentru experiența lui”, îl acuză Gazzeta dello Sport, care i-a acordat nota 5.

2 eliminăriîn derby are Ștefan Radu, precedenta pe 13 martie 2011, la 0-2. Fundașul lazial este la al treilea "roșu" în Serie A

Afară din Europa League, eliminat în derbyul Cetății Eterne. Ce putea fi mai rău pentru unul dintre lazialii cei mai afectați, fizic și psihic, de șocul suferit joi, la Salzburg? Înfrângerea contra Romei, evitată cu mult noroc, după ce chiar Ștefan Radu și-a lăsat echipa în 10 oameni și a expus-o într-un final dominat net de adversari!

20 de barea lovit Roma în acest campionat, dintre care 6 doar în ultimele 3 meciuri. Numai Inter o întrece în Serie A, cu 21

"Naivități identice"

Džeko a trecut pe lângă golul victoriei de 3 ori, lovind transversala, după ce și Bruno Peres nimerise bara în prima repriză, într-o fază în care Radu l-a pierdut din marcaj. Ezitările l-au costat scump pe fundașul român: două faulturi din spate și expedierea la vestiare în minutul 80. "Două cartonașe pe care nu le-a putut evita în contextul jocului, dar în orice caz grave pentru un jucător cu experiența lui", l-a criticat Gazzetta dello Sport.

4 ani și două luniau trecut de la ultimul derby capitolin terminat fără goluri, pe 9 februarie 2014, tot cu Lazio ca gazdă

"Prea puțin lucid"

Cotidianul roz l-a considerat cel mai slab lazial. Nota 5. La fel, Corriere dello Sport: "Prea puțin lucid. După un început bun, Radu l-a tras pe Schick și a încasat primul «galben». Apoi, l-a scăpat și pe Ünder și a venit implacabil și «roșul»". "A comis două naivități aproape identice. La Schick, în prima parte, apoi și asupra lui Ünder, înlocuitorul cehului. Eliminarea a pus în dificultate pe Lazio", a remarcat și lalaziosiamonoi.it. Derbyul dintre două trupe epuizate de bătăliile din Europa s-a încheiat alb, neputându-le despărți nici în clasament. 

"Radu suferă, luptă și combate, n-a lăsat nicio minge. Dar nu s-a simțit bine și s-a văzut. A primit cartonașul roșu din cauza oboselii"
Lazionews.eu, agenție italiană

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
spinoza
spinoza  •  16 Aprilie 2018, 11:54

I-ar sta bine la pensie...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close