INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Atac la Kylian Mbappe din partea unui campion în Copa Libertadores: „Este un prost. Ar face bine să închidă gura!”

Felipe Melo, campion în America de Sud
Felipe Melo, campion în America de Sud

Articol de - Publicat joi, 09 noiembrie 2023 16:26 / Actualizat joi, 09 noiembrie 2023 18:51

Felipe Melo (40 de ani), mijlocașul lui Fluminense, l-a criticat pe Kylian Mbappe (24 de ani): ”Să tacă, pentru că mai are multe de învățat până să devină un star. O să ajungă să câștige două-trei Baloane de Aur, dar să nu-și dea cu părerea despre fotbalul sud-american”.

Este suficient ca Mbappe (24 de ani) să prindă un meci mai slab și imediat apar contestatarii. Ultimul care a ieșit să-l critice în mod public e Felipe Melo. Mijlocașul brazilian, recent câștigător de Copa Libertadores cu Fluminense (2-1 în finala cu Boca Juniors), a intrat într-un „tackling" la fel de dur ca intrările sale pe teren asupra adversarilor. 

„Eu îl consider un prost. A marcat trei goluri în finala cu Argentina, însă campion mondial a devenit Messi, cel mai bun fotbalist din lume. Mai are multe de învățat, nu poate vorbi despre fotbalul sud-american. Îl apreciez ca un fotbalist mare, probabil că va cuceri trei ori patru «Baloane de Aur», dar trebuie să-și țină gura închisă!", a zis jucătorul de 40 de ani pentru TNT Sports.

„Bombă” în Spania: „Real a renunțat la Kylian Mbappe!”. Au fost dezvăluite motivele
SPANIA
„Bombă” în Spania: „Real a renunțat la Kylian Mbappe!”. Au fost dezvăluite motivele

Felipe Melo: "Din fericire nu am jucat contra lui Mbappe"

Fostul component, printre altele, al echipelor Inter, Juventus, Galatasaray și Fiorentina l-a avertizat în cadrul aceluiași interviu: „Din Europa vin scouteri să caute jucători în America de Sud, nu în Europa. Din fericire nu am avut posibilitatea să evoluez împotriva lui, nu știu dacă din fericire pentru mine sau pentru el". 

Atacul vine ca răspuns la criticile aduse de Mbappe fotbalului din America de Sud, cuvintele fiind rostite înaintea CM 2022 din Qatar, readus în actualitate de cotidianul Le Figaro: „Brazilia are o echipă bună. După ea vin câteva naționale din Europa.

Avantajul nostru, al europenilor, este că putem juca meciuri de înalt nivel între noi oricând, spre exemplu în Liga Națiunilor. Dar când ajung la Cupa Mondială, suntem pregătiți la un nivel pe care nu-l pot atinge Brazilia și Argentina. Fotbalul de acolo nu e atât de avansat ca în Europa. Acesta e și motivul pentru care, la ultimele turnee finale, au câștigat aproape mereu europenii".

21de trofee a câștigat Felipe Melo în cariera sa la echipele de club plus Cupa Confederațiilor cu naționala Braziliei

14trofeei a cucerit Kylian Mbappe în cariera sa la echipele de club plus trei trofee la echipele naționale ale Franței

Citește și 

Dezamăgirea Benfica: motivele unei prăbușiri. După un sezon în care a cucerit titlul și a bătut recorduri în Ligă, acum e la pământ în Europa!
LIGA CAMPIONILOR
Dezamăgirea Benfica: motivele unei prăbușiri. După un sezon în care a cucerit titlul și a bătut recorduri în Ligă, acum e la pământ în Europa!
Carlo Ancelotti l-a depășit pe Sir Alex Ferguson!  Bornă istorică pentru antrenorul lui Real Madrid
REAL MADRID - BRAGA 3-0
Carlo Ancelotti l-a depășit pe Sir Alex Ferguson! Bornă istorică pentru antrenorul lui Real Madrid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează