INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATAC RASIST

Atacuri rasiste și amenințări cu moartea! Victima a scos un penalty cu Arsenal

Articol de - Publicat miercuri, 31 octombrie 2018 12:50

Arsenal și-a rupt seria victoriilor în derbyul londonez cu Crystal Palace (2-2), iar fanii săi și-au vărsat furia pe unul din jucătorii gazdelor.

Wilfried Zaha s-a plâns că familia i-a fost amenințată cu moartea și a fost insultat rasist pe rețelele de socializare. Asta după ce atacantul ivorian a scos duminică un penalty controversat, din care Milivojevici a închis tabela. "A fost 11 metri evident", a recunoscut și Granit Xhaka, implicat în acțiune.

"Maimuță neagră"

"Pentru cei care ați mers prea departe cu atacurile rasiste și amenințările cu moartea aduse familiei mele vă doresc ce e mai bun vouă și familiilor voastre. Vă pup. PS: Viața mea e mereu mai presus de ura voastră", le-a dat replica jucătorul de 25 de ani.

Nu e prima oară când fotbalistul născut la Abidjan pățește așa ceva. În iulie 2017, Zaha a dezvăluit că a fost atacat, pe Instagram, de fanii lui Man. United și Liverpool, care l-au fpcut "maimuță neagră".

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (1)
stfb
stfb  •  31 Octombrie 2018, 17:54

play the victim card - nibba card-ul bate orice carte

Vezi toate comentariile (1)
Comentează