INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATLETICO MADRID - BARCELONA

ATLETICO MADRID - BARCELONA » VIDEO+FOTO Atmosferă de senzație! S-a stabilit recordul de asistență all-time la un meci feminin intercluburi

Atletico Madrid - Barcelona // FOTO: Twitter Atletico Madrid +4   FOTO
Atletico Madrid - Barcelona // FOTO: Twitter Atletico Madrid

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 martie 2019 17:26

Atletico Madrid - Barcelona a intrat istorie! Azi, la meciul de fotbal feminin dintre cele două, s-a înregistrat cea mai ridicată asistență din istorie la un meci feminin între două cluburi.

60.739 de spectatori plătitori au intrat azi pe Wanda Metropolitano, noul stadion de lux al clubului Atletico, pentru a urmări meciul cu Barcelona din campionat, încheiat cu victoria catalanilor, 0-2.

Niciodată în istorie un meci feminin între două cluburi nu a beneficiat de o asemenea atenție, semn că prejudecățile din sport încep, treptat, să dispară.

Precedentul astfel de record din Spania fusese înregistrat anul trecut, când 48.128 de spectatori au fost prezenți pe San Mames la meciul dintre Atheltic Bilbao și Atletico Madrid.

La nivel de prime reprezentative, recordul a fost stabilit în 1991, când 90.185 de suporteri au fost prezenți la meciul dintre SUA și China, partidă desfășurată în State.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează