INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATLETICO MADRID

ATLETICO MADRID // Van der Vaart îi ia apărarea lui Joao Felix: „Joacă la clubul nepotrivit, sub comanda antrenorului nepotrivit”

Articol de GSP - Publicat luni, 03 februarie 2020 15:11

Olandezul Van der Vaart i-a luat apărarea lui Joao Felix (20 de ani, atacant), fotbalistul lui Altetico Madrid.

„Joao Felix e un jucător bun, dar se află la clubul nepotrivit. Când l-au transferat, am crezut că Simeone va încerca un alt stil de fotbal. Dar nu a fost așa.

Înțeleg că e important să câștigi, dar când ai un așa atacant trebuie să-ți construiești stilul pentru el. E la clubul nepotrivit și lucrează cu antrenorul nepotrivit. Atletico evoluează compact, se concentrează pe defensivă și atacă pe contre”, a declarat Van der Vaart, conform Marca.

Atletico Madrid l-a transferat vara trecută pe Joao Felix de la Benfica pentru 126 de milioane de euro, fiind cel mai scump jucător din istoria echipei antrenate de Diego Simeone. Cifrele portughezului sunt departe de așteptările suporterilor lui Atleti, atacantul reușind doar 2 goluri și o pasă decisivă în 17 meciuri de campionat.

  • Sursă FOTO: GettyImages

vezi și:

Comentariu de Andrei Niculescu: Norvegianul zburător și steaua căzătoare a lui Cholo

Bruges - Antwerp 1-0 // Scandal în Belgia! Boloni, furios după ce a fost învins cu un gol care n-a fost: „Cum poți fi sigur de decizie dacă nu ești pe linie?"

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (3)
deusdat
deusdat  •  03 Februarie 2020, 18:36

Rapidiștii erau supărați că necunoscutul Matias Roskopf, care a costat zero euro, n-a dat decât 4 goluri și două pase decisive :)

bazinga
bazinga  •  03 Februarie 2020, 17:31

*** de jucator,umflat aberant de presa spotiva si nu numai!S-au fraierit ATLETICO cu asta,au luat tzeapa secolului.....SIMEONE este adeptul antifotbalui total.... ...asa ca....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1992024127509850
Cantaragiu Cristinel  •  03 Februarie 2020, 16:42

Urât stil de joc propune Simeone,nici suporterilor nu cred că le place prea mult,țin mint că acum ceva ani Atletico era o echipă spectaculoasă chiar dacă nu se bătea neapărat la trofee,erau altele înaintea lor...Dar ca să ai niște jucători ofensivi cu niște calități fantastice și să joci numai pe contre,fiind incapabil să umbli puțin la filosofia de joc,asta spune multe despre limitele de antrenor ale lui Cholo până la urmă. Nu poate să meargă așa la nesfârșit, drept urmare nici nu vor mai câștiga ceva...E păcat de o asemenea echipă,ar trebui cumva schimbată MENTALITATEA și mai presus de orice,antrenorul.Reiterez ideea,calitate este la nivelul lotului.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează