INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - BARCELONA 0-4

Ziarele importante din Madrid nu s-au ferit de cuvinte mari după recitalul Barcelonei pe „Bernabeu”: „Evoluție stratosferică!” / „Un «scandal»”

Pierre-Emerick Aubameyang, primul din stânga, în Real Madrid - Barcelona 0-4 // foto: Guliver/gettyimages +23   FOTO
Pierre-Emerick Aubameyang, primul din stânga, în Real Madrid - Barcelona 0-4 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 21 martie 2022 07:49 / Actualizat luni, 21 martie 2022 08:50

Pierre-Emerick Aubameyang (32 de ani) a fost autorul unei „duble” superbe în meciul câștigat de Barcelona cu Real Madrid chiar în fieful „albilor”, scor 4-0. După show-ul de pe „Bernabeu”, a fost lăudat de marile ziare sportive din Madrid, Marca și AS. 

Din patru ocazii mari, fostul atacant al lui Arsenal a transformat două. A șutat de 5 ori pe poartă și a pasat decisiv la golul lui Ferran Torres. O prestație extraordinară, care-l transformă în noul coșmar al lui Real Madrid și îi aduce laude chiar de la marile ziare din Madrid, Marca și AS. 

Real Madrid - Barcelona. I-a „îngropat” Alaba! Austriacul a greșit la toate golurile
Real Madrid - Barcelona
Real Madrid - Barcelona. I-a „îngropat” Alaba! Austriacul a greșit la toate golurile

„Evoluția lui Aubameyang, un «scandal»!”

Marca i-a descris evoluția la superlativ: „A avut o șansă mare în minutul 12, dar șutul său a fost slab, iar Courtois a evitat golul. A fost doar un avertisment: în minutul 28, a profitat de o centrare rafinată a lui Dembele și l-a învins pe portar cu o lovitură de cap excelentă.

În minutul 53, a făcut-o din nou, dar de această dată cu un lob delicios. A și pasat decisiv la golul lui Ferran Torres, iar, pe deasupra, a sprijinit echipa în defensivă. Evoluția sa este un «scandal»!”

Nici Diario AS nu s-a ferit de cuvinte mari: „Cei de la Arsenal probabil nu înțeleg nimic. Mikel Arteta ar trebui să-și dea palme, pentru că nu e normal să dai gratis un jucător care a înscris aproape un gol pe meci de când e la Barcelona.

Pe «Bernabeu» nu a înscris doar o dublă, cu o lovitură de cap extraordinară și un șut calculat prin care l-a învins pe Courtois, i-a și oferit un assist crucial lui Ferran Torres, cu călcâiul! Cu două goluri și un assist, evoluția sa a fost stratosferică!”.

Pierre-Emerick Aubameyang, „coșmarul” lui Real Madrid

În ultimele sale 5 meciuri împotriva „albilor”, Aubameyang a înscris 7 goluri și a oferit două pase decisive. Un randament extraordinar, început în perioada de la Borussia Dortmund, continuat în tricoul blaugrana.

Cu două goluri și un assist pe „Bernabeu”, Aubameyang a devenit primul jucător din secolul 21 care contribuie decisiv la trei goluri în primul său El Clasico.

De la transferul la Barcelona, consemnat în ianuarie, atacantul gabonez a înscris 9 goluri în 11 meciuri. O medie uluitoare de 0,81 reușite pe partidă! 

7 pase decisivea oferit Ousmane Dembele în 2022, cele mai multe din TOP 5 ligi ale Europei

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

S-a ales praful de PSG » Parizienii, furioși. „Catastrofal”, a tunat căpitanul. Mbappe: „Nu ne respectăm”

Continuă problemele pentru Chelsea » Riscă insolvența și depunctarea!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează