INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona a mai făcut un transfer în ultima zi de mercato! Catalanii l-au prezentat pe Jean-Clair-Todibo

Jean-Clair-Todibo // FOTO: Facebook
Jean-Clair-Todibo // FOTO: Facebook

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 februarie 2019 10:43

După ce l-a adus pe fundașul dreapta Emerson (Detalii AICI), Barcelona a oficializat joi, în ultima zi de mercato, transferul fundașului francez Jean-Clair Todibo, 19 ani, de la Toulouse.

Jean-Clair Todibo era în ultimele 6 luni de contract cu Toulouse și deja semnase un contract cu Barcelona, care urma să intre în vigoare în iulie 2019. Totuși, catalanii au insistat să-l transfere acum și au ajuns la un acord cu francezii.

Todibo a semnat un contrat valabil până în iunie 2023 și va fi prezentat azi. Francezul a fost dorit și de Real Madrid, fiind văzut ca noul Varane, dar acesta i-a preferat pe cei de la Barcelona.

Acesta va purta tricoul numărul 6, unul cu o însemnătate aparte pentru clubul catalan. Numărul 6 a fost purtat de Xavi Hernandez, unul dintre cei mai importanți fotbaliști din istoria Barcelonei. După plecarea acestuia, l-a preluat Dani Alves, iar când brazilianul s-a transferat la PSG, numărul a fost preluat de Denis Suarez, plecat la Arsenal. Decizia de a-i da lui Todibo numărul 6 a stârnit critici printre fanii care consideră ca fiind o lipsă de respect față de fostul căpitan.

8.000.000 €este cota lui Todibo, potrivit transfermarkt

10
meciuri și 1 gol are Todibo are în acest sezon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează