INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

30.000 de fani la Barcelona - Atletico? Catalanii insistă pentru revenirea suporterilor

Stadionul „Camp Nou” a fost pustiu în meciul Barcelona - Leganes // foto: Guliver/gettyimages +10   FOTO
Stadionul „Camp Nou” a fost pustiu în meciul Barcelona - Leganes // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat luni, 22 iunie 2020 17:25 / Actualizat luni, 22 iunie 2020 17:38

După ce Real Madrid a preluat șefia în La Liga, Barcelona plănuieşte să permită accesul fanilor pentru o treime din locurile de pe „Camp Nou” la meciul din 1 iulie, cu Atletico Madrid.

Barcelona simte că pierde teren fără aportul publicului în lupta cu Real şi face presiuni pentru a i se popula tribunele. Profitând de relaxarea restricţiilor prin deschiderea localurilor şi auzind şi de insistenţa lui Javier Tebas, șeful Ligii, de a permite curând accesul fanilor pe stadion, campioana Spaniei are de gând să facă ea primul pas şi să obțină permisiunea de a evolua cu o treime din Camp Nou ocupată!

Messi a amânat golul 700

La al doilea meci programat acasă, cu Atlético pe 1 iulie, echipa lui Quique Sétien speră să aibă 30.000 de susţinători. Potrivit Mundo Deportivo, grupurile de suporteri ar urma să intre gradual în stadion, separate de anumite interval de timp pentru a evita aglomerația, şi cu respectarea stictă a distanţării sociale în tribune, păstrând între fani măcar un metru și jumătate. 

Barça s-a poticnit prima oară după restartul post-pandemie vineri seară, 0-0 cu FC Sevilla, la capătul unei prestații slabe, în care nu şi-a creat nicio mare oportunitate, fiind salvată însă de paradele lui Ter Stegen.

Messi şi-a cruţat victima favorită din LaLiga şi şi-a amânat al 700-lea gol în tricoul blaugrana la meciul cu Bilbao de mâine. La care sigur va lipsi Frenkie de Jong, accidentat la gamba dreaptă.

GALERIE FOTO. Imagini spectaculoase din Sevilla - Barcelona 0-0

+6 FOTO

„Nu facem o dramă din remiză. Nu-s mulţumit de joc, dar un punct e mai bun decât nimic. Ştiam că ne va fi aproape imposibil să câştigăm toate meciurile. Şi Madridul mai poate pierde puncte” - Quique Sétien, antrenor Barcelona

Citește mai multe știri despre La Liga:

Presa catalană a luat foc după ce Real Madrid a preluat şefia în La Liga: „Liderul VAR!" și „Made in Madrid!"

VIDEO Arta driblingului! Gol fantastic reușit de Guedes în Valencia - Osasuna 2-0

Citește și:

„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Nationala
„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Adrian Mititelu acuză o conspirație la retrogradare: „Au vrut să pună mâna pe jucători la preț de «dumping»”
Superliga
Adrian Mititelu acuză o conspirație la retrogradare: „Au vrut să pună mâna pe jucători la preț de «dumping»”
Șoc la CFR Cluj! Ardelenii au primit interdicție la transferuri
Superliga
Șoc la CFR Cluj! Ardelenii au primit interdicție la transferuri

Corvinul e în CORZI: dacă va juca în Europa, ar PIERDE dreptul de promovare în Superligă! » Cere dispensă din partea FRF: „Ar fi o aberație, să ne amâne!”

Pintilii l-a amendat pe Ngezana cu 200 de euro și nu i-a venit să creadă cu câți bani a apărut fotbalistul: „Du-te, mă, de aici!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează