INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona începe campania de transferuri! Catalanii vor să-i achite clauza de reziliere

Lenglet, în duel cu Muller // FOTO: Guliver/GettyImages
Lenglet, în duel cu Muller // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 16 aprilie 2018 11:42

După ce a fost eliminată suprinzător din sferturile UEFA Champions League, Barcelona se pregătește pentru viitorul sezon.

Ziarul catalan Sport anunță că șefii echipei au început trativele pentru fundașul francez al Sevillei, Clement Lenglet. Jucătorul de 23 de ani are un sezon excelent și impresionează prin evoluțiile sale. Mai mult, fundașul central are o clauză de 30 de milioane de euro, sumă pe care Barcelona o poată plăti fără probleme.

Lenglet este la Sevilla din iarna lui 2017 când a fost cumpărat de la Nancy pentru 4,5 milioane de euro.

20.000.000 €este cota lui Lenglet, potrivit transfermarkt

Lenglet a jucat 48 de meciuri în acest sezon, în toate competițiile, marcând 4 goluri. În acest moment, Barcelona are patru fundași centrali: Gerard Pique (31 de ani), Samuel Umiti (24), Yerry Mina (23) și Thomas Vermaelen (32). Dintre aceștia, Umtiti și Vermaelen ar putea pleca la vară.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
fcsbnuesteaua
fcsbnuesteaua  •  16 Aprilie 2018, 12:17

Cei de la Barcelona ar trebui sa se grabeasca , Barce-clona din Mogosoaia a intrat pe fir , nea jiji este la posta sa achite clauza de reziliere ;))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează