INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Vestiarul Barcelonei a dat verdictul în cazul revenirii lui Neymar! Căpitanul catalanilor, discuție personală cu starul brazilian

Articol de - Publicat sambata, 12 august 2023 09:37 / Actualizat sambata, 12 august 2023 11:07

În ciuda problemelor economice, Barcelona ia în calcul transferul lui Neymar (31 de ani), care nu vrea să mai continue la PSG.

Catalanii, care l-au cedat pe Kessie la Al Hilal și sunt aproape de a-l da pe Ousmane Dembele la PSG, sunt tentați să negocieze cu formația din Paris un transfer al lui Neymar, pentru care PSG a plătit 222 milioane de euro în 2017.

Începe La Liga! Probleme în paradis, la Barcelona și Real Madrid » Profită Atletico?
LA LIGA
Începe La Liga! Probleme în paradis, la Barcelona și Real Madrid » Profită Atletico?

Jucătorii Barcelonei sunt de acord cu revenirea lui Neymar

Xavi nu este pentru moment convins de aducerea lui Neymar, însă jucătorii și-l doresc. Într-un interviu pentru Mundo Deportivo, Sergi Roberto, căpitanul Barcelonei, a spus că este de acord ca atacantul brazilian să revină la club și că deja a discutat telefonic cu acesta.

„La Neymar țin în mod special, având în vedere ce am trăit la club. E un jucător care face diferența. Unul ca el e foarte important. Dar antrenorul și președintele trebuie să decidă dacă va fi transferat. 

Eu țin la el și noi mereu vrem ca cei mai buni jucători să fie aici.  Avem nevoie de cea mai bună echipă pentru a ne lupta pentru toate trofeele.

Chiar am vorbit cu el. Dar e secret ce am vorbit. Pot spune doar că îl entuziasmează o posibilă revenire”, a spus Sergi Roberto.

Jurnalistul spaniol Jose Alvarez Haya, de la El Chiringuito, susține că Barcelona și Neymar au ajuns la un acord privind detaliile contractuale. 

Astfel, Neymar ar câștiga la gruparea blaugrana 13 milioane de euro anual și ar semna o înțelegere valabilă până în 2026.

Acum, urmează ca Xavi să aprobe venirea fotbalistului cu care a fost coechipier la catalani între 2013 și 2015. Rămâne de văzut ce preț îi va stabili Parisul lui Neymar. Luis Enrique, noul antrenor al francezilor, și-a dat acordul cu privire la separarea de „decarul” echipei.

  • În tricoul Barcelonei, unde a evoluat între 2013 și 2017, Neymar a strâns 105 goluri și 76 de assisturi în 186 de apariții oficiale.
  • A câștigat 9 trofee pe Camp Nou: Liga Campionilor, Campionatul Mondial al Cluburilor, Supercupa Europei, două titluri, 3 Cupe ale Spaniei și o Supercupă a Spaniei.

VIDEO Barcelona, victorie în amicalul cu Tottenham

Citește și: 

Pep Guardiola, furios la pauză cu Burnley! » S-a dus direct la Haaland, care marcase două goluri. Nici camera TV nu a scăpat
BURNLEY - MANCHESTER CITY 0-3
Pep Guardiola, furios la pauză cu Burnley! » S-a dus direct la Haaland, care marcase două goluri. Nici camera TV nu a scăpat
Lionel Messi, gol după gol în SUA! Inter Miami are 5 victorii și e aproape de primul trofeu
MLS
Lionel Messi, gol după gol în SUA! Inter Miami are 5 victorii și e aproape de primul trofeu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
contrabas3
contrabas3  •  12 August 2023, 18:32

Pe cei doi îi leagă multe amintiri, dar cel mai important moment a fost minunatul assist dat de Neymar lui Sergi, în extraordinara revenire a Barcelonei, în meciul câștigat de catalani cu 6-1 împotriva PSG. Ar fi interesant să îl vedem pe Neymar din nou pe CampNou (sau unde o să joace echipa pentru următorul sezon, cât timp stadionul e în renovare… Lol!).

Vezi toate comentariile (1)
Comentează