INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona mai pregătește un supertransfer! Detaliul care dă de gol planul pus la punct de catalani

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 ianuarie 2018 02:39

După ce i-a adus pe Ousmane Dembele și Philippe Coutinho, Barcelona mai pregătește o mutare importantă, pentru vara acestui an.

Mundo Deportivo, ziarul de casă al formației catalane, anunță că echipa lui Ernesto Valverde îl va transfera după Campionatul Mondial din Rusia pe atacantul lui Atletico Madrid, Antoine Griezmann, 24 de ani. Spaniolii scriu că detaliul care dă de gol viitoarea mutare este numărul pe care Coutinho, adus pentru 160 de milioane de euro, îl va purta.

Catalanii n-au anunțat ce număr va purta brazilianul, așa cum au făcut cu Yerry Mina, care va avea 24. Mundo Deportivo explică: șefii Barcelonei așteaptă plecarea lui Javier Mascherano, care va avea loc în zilele viitoare, pentru a anunța că Philippe Coutinho va purta numărul 14.

Astfel, numărul 7, cu care Griezmann joacă la Atletico Madrid și care la Barcelona i-a aparținut lui Arda Turan, va rămâne liber pentru starul francez. Pentru aducerea lui Antoine Griezmann, Barcelona va achita 100 de milioane de euro, clauza de reziliere a contractului.

100.000.000 €este cota lui Griezmann, potrivit transfermarkt.de

În acest sezon, atacantul francez a marcat 8 goluri și a dat 7 pase de gol, în 24 de meciuri, în toate competițiile.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează