INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Barcelona nu se lasă » Oferta pentru înlocuitorul lui Neymar a ajuns la 130 de milioane de euro

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat marti, 22 august 2017 19:10

Barcelona a plusat în ceea ce privește transferul mijlocașului lui Dortmund, Ousmane Dembele.  Oferta catalanilor a ajuns la 130 de milioane de euro, dar prea puțin pentru pretențiile germanilor.

Formația spaniolă a făcut inițial o ofertă de 100 de milioane pentru omul care trebuie să îl înlocuiască pe Neymar. Francezul nu a fost lăsat să plece de clubul din Bundesliga, motiv pentru care a ales să nu se prezinte la antrenamente.

Conducătorii germani au refuzat acum şi oferta de 130 de milioane şi ar vrea pentru superstarul echipei 150 de milioane de euro, după ce catalanii au fost refuzați şi de Liverpool în ceea ce privește transferul lui Coutinho.

Dembele a ajuns la Dortmund în startul sezonului trecut şi a marcat şase goluri în 32 de partide, fiind declarat cel mai bun jucător tânăr din campionatul Germaniei si ales în echipa ideală a stagiunii trecute.

Extrema de pe Signal Iduna Park a ajuns în Bundesliga din Ligue 1, de la Rennes şi a debutat vara trecută în naționala Franței.

Dembele a fost exclus din lotul Borussiei pentru meciul cu Wolfsburg din prima etapă a noului sezon din Bundesliga, disputată în weekend.

sursa: bleacherreport.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1086869841329545
Razvan Banciu  •  22 August 2017, 21:45

dortmund cam consumă cacao. l-au luat pe băiat acu un an, cu vreo 15 milioane, omul și-a făcut treaba și vrea altceva. dacă scădem salariul pe un an, lasă clubul cu un profit curat de peste 100 de milioane și pleacă în treaba lui. așa, o să i se fâlfâie de nemți.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close