INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Fug toți de numărul 10 » Nimeni nu vrea tricoul lui Messi la Barcelona

Leo Messi
Foto:GettyImages
Leo Messi Foto:GettyImages

Articol de - Publicat joi, 19 august 2021 11:21 / Actualizat joi, 19 august 2021 12:26

Pique le-a propus tricoul lui Messi mai întâi lui Aguero, apoi lui Coutinho. Primul l-a refuzat, brazilianul se mai gândește, dar înclină și el spre un „nu”.

La Barca nimeni nu se înghesuie să preia tricoul lui Leo Messi. Presiunea de a evolua cu numărul 10 pe spate pare să fie prea mare. 

„Nimeni nu are suficient curaj, dar, în cele din urmă, cineva va trebui să o facă”, a comentat, pe platforma Twitch, fundașul Gerard Pique. El i-a propus noului sosit Sergio Aguero să-l preia. Însă atacantul argentinian a dat înapoi, șovăind, și apoi a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu numărul 19.  

Pique l-a abordat și pe Coutinho, rămas fără număr, după ce „14”-le său i-a fost alocat colegului Rey Manaj. Deși a mai purtat „10” la Liverpool și la Bayern, brazilianul este foarte reticent. 

În blaugrana el n-a convins și nici nu se bucură de atâta recunoaștere. Iar Mundo Deportivo a aflat că „n-ar vrea să resimtă pe teren o presiune suplimentară”.

Brazilianul nu are prea multe numere la dispoziție din care să aleagă. Ar mai fi disponibil numărul 25, dar, de obicei, La Liga rezervă acest număr pentru portari. Dacă Barcelona nu se va despărți de Umtiti (care poartă numărul 23) sau Pjanic (care are numărul 8), Coutinho va evolua pentru prima dată cu numărul 10 la Barcelona în meciul din La Liga contra celor de la Athletic Bilbao.

Ruptură cu Pjanici

Miralem Pjanici e cu bagajele la ușă. Agentul său, Fali Ramadani, e deja în Italia și va discuta cu Juventus asupra revenirii mijlocașului bosniac la bianconeri. Jucătorul e dispus să renunțe la 20 la sută din salariul său de la Barcelona (8 milioane de euro pe sezon), pentru a se întoarce în Serie A, numai că Juve vrea să scape mai întâi de Aaron Ramsey și de salariul acestuia, cifrat la 7 milioane de euro.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Salvarea Barcelonei vine de la UEFA » Planul forului european de a ajuta echipele aflate în criză

Fără „Il Luce” pe bancă, Dinamo Kiev s-a împiedicat de ultima clasată: „Avem nevoie de Mircea Lucescu!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
21lva
21lva  •  19 August 2021, 13:42

dembele :)))))))))))

cky33
cky33  •  19 August 2021, 13:38

Si eu sunt de părere că Pedri il merita. E un jucător incredibil si va juca 15 ani la Barcelona.

reteleanu
reteleanu  •  19 August 2021, 12:40

pedri

Vezi toate comentariile (3)
Comentează