INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona poate face un transfer spectaculos! Un finalist de la Mondial le-a fost propus catalanilor

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 iulie 2018 10:27

Barcelona este în căutarea unui mijlocaș, deși l-au transferat pe brazilianul Arthur și negociază pentru Adrien Rabiot, de la PSG.

Totuși, catalanii ar putea realiza un transfer spectaculos. Mundo Deportivo, ziarul de casă al catalanilor, anunță azi că mijlocașul francez Paul Pogba, 25 de ani, a fost propus celor de la Barcelona.

Agentul Mino Raiola a fost în Barcelona pentru a vorbi cu șefii catalani și l-a propus pe Pogba la Barcelona. Mijlocașul nu se simte bine la Manchester United, din cauza unor conflicte cu Jose Mourinho, și ar putea pleca în această vară.

Pogba a fost dorit de Barcelona în 2015, când Joan Laporta candida pentru președinția clubului și promitea că dacă va câștiga îl va aduce pe mijlocaș, care atunci era la Juventus. Pogba, care duminică va juca finala Campionatului Mondial, Franța - Croația, este la Manchester din 2016, când englezii au plătit 105 milioane de euro.

90.000.000 €este cota lui Pogba, potrivit transfermarkt

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
tepesvlad2004
tepesvlad2004  •  14 Iulie 2018, 15:22

Pogba nu are ce cauta la Barcelona, e un jucator care da probleme in vestiar, un jucator conflictiv.

pavel_dumitrescu
pavel_dumitrescu  •  14 Iulie 2018, 11:53

Pogba??? Să fim serioși, stimabililor..! Nu se ridică niciodată la nivelul Barcelonei..! Acel gangster ahtiat după bani, Raiola, își scoate la tarabă în fiecare vară toate rebuturile și speră sa păcălească pe cineva, pentru a-și umple în primul rând lui buzunarele..! Dar nu s-a întâlnit hoțul cu prostul, măi Raiola..!!

jack_the_striper
jack_the_striper  •  14 Iulie 2018, 11:27

Rabiot ar fi un super transfer pt Barca. Ce să facă cu Pogba, să le strice jocul??

Vezi toate comentariile (3)
Comentează