INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - REAL MADRID, DUMINICĂ, 17:15, DIGI, TELEKOM, GSP.RO

BARCELONA - REAL MADRID // Barcelona, mai scumpă decât Real Madrid! Cât valorează loturile giganților spanioli înainte de El Clasico

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 27 octombrie 2018 12:57

Barcelona și Real Madrid joacă duminică, de la ora 17:15, în derby-ul campionatului Spaniei. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport și TV Digi Sport.

 Mundo Deportivo a făcut o comparație între loturile rivalelor din Clasico. În primul rând, ca valoare de piață, Barcelona depășește miliardul. 

Cei 23 de jucători blaugrana au o cotă totală de 1.143 de milioane de euro, potrivit transfermarkt.de. În timp ce Real, cu 24 de fotbaliști, atinge 969 de milioane. Catalanii au două staruri de peste 100 de milioane: Messi (180) și Coutinho (120). Madrilenii, niciunul. Bale e cel mai scump, 90 de milioane.

Surprinzător, Barça a cheltuit mai mult pentru acest grup: 588,1 milioane. Cu 133,6 milioane peste Real.  Albii au o medie de vârstă un pic mai mică: 25,9 ani, față de 26,1 ani. Și sunt puțin mai înalți: 1,81 m, față de 1,79 m. Cel mai înalt e Courtois: 1,99 m. Cei mai mici, Messi și Jordi Alba (1,70 m). Cel mai în vârstă: Modrici, 33 de ani. Cel mai tânăr: Vinicius, 18 ani.

Citește și: Se repetă istoria? Luis Suarez poate demite antrenorul după Barcelona - Real Madrid: "E adrenalină și intensitate"

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează