INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - REAL MADRID 5-1

BARCELONA - REAL MADRID // Lopetegui șochează după 1-5 pe Camp Nou: "Barca a fost mai bună doar în prima repriză. În rest, am avut ghinion". Ce a spus despre demisie

Citește și: VIDEO + FOTO Era inevitabil :D » Avalanșă de ironii pe net după rușinea pățită de Real Madrid pe Camp Nou

text Vezi cronica partidei aici!
camera VEZI VIDEO AICI
foto VEZI AICI FOTO
Citește și: VIDEO + FOTO Era inevitabil :D » Avalanșă de ironii pe net după rușinea pățită de Real Madrid pe Camp Nou text Vezi cronica partidei aici! camera VEZI VIDEO AICI foto VEZI AICI FOTO

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 octombrie 2018 19:58

Antrenorul lui Real Madrid, Julen Lopetegui, a reacționat după dezastrul cu Barcelona, scor 1-5. Nu se gândește la demisie, ba chiar a spus că încă mai are planuri mari pentru acest sezon, pe care el nu îl vede unul ratat. 

"Întotdeauna e greu pe terenul Barcelonei. Dar rezultatul nu reflectă realitatea din teren. Totuși suntem abia în luna octombrie, avem timp suficient pentru a ne reveni.

Au fost mai buni în prima repriză, dar după pauză lucrurile s-au schimbat. Din păcate noi nu am reușit să egalăm, Barcelona a înscris la prima ocazie din a doua repriză, iar noi pe final am avut ghinion.

Nu am niciun reproș la adresa jucătorilor. Echipa asta are viitor. Au fost 3 săptămâni groaznice pentru noi, dar aș vrea să văd unde vom fi în aprilie sau mai. Acest meci a fost ciudat. Ei au fost foarte puternici.

Sunt trist, așa cum sunt și jucătorii. Este o palmă, dar eu am încredere în acest grup și chiar din aceast sezon. Îmi asum, normal, cele întâmplate. Vreau să redresez lucrurile.

Despre demisie? Nu iau decizii, mă gândesc doar la ridicarea moralului pentru jucătorii mei. Sunt convins că Madridul va sărbători la finalul sezonului", a zis Lopetegui.

Citește și: VIDEO + FOTO Era inevitabil :D » Avalanșă de ironii pe net după rușinea pățită de Real Madrid pe Camp Nou

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
magic4ever
magic4ever  •  29 Octombrie 2018, 15:13

Absolut nimic nu il recomanda pe Lopetequi sa antreneze pe Real Madrid...in cateva zile o sa fie demis...a facut cea mai mare greseala posibila ca a plecat de la nationala Spaniei.

marius.bxl
marius.bxl  •  28 Octombrie 2018, 21:41

La 2-1si barca a mai avut o bara prin suarez

catalin_cj
catalin_cj  •  28 Octombrie 2018, 21:36
Postat de mario_rdfe pe 28 Octombrie 2018, 20:24

Socheaza cu ce ? Barca a fost clar mai buna, dar diferenta e mult prea mare fata de ce sa jucat ..madridul a avut si ghinion, clar...la 2-1 benzema reia peste poarta un cap din 6 metri, singur singurel..daca se facea 2-2 acolo, altfel discutam ! sunt fan barca , dar hai sa fim corecti! suarez in special a prins o zi fantastica, plus sergi roberto, alba, chiar si dembele, desi a intrat tarziu, a dinamizat jocul, a creat vreo 2 goluri...madrid sub orice critica, apararea dezastruoasa, ramos si varane cred ca au facut cel mai slab meci din cariera...modric, nici acum nu imi explic de ce a castigat titlul de jucator al anului si al mondialului...croatia a stralucit, dar nu modric a fost cel mai bun om al lor ! kross si casemiro par vlaguiti, mult sub ce aratau anii trecuti...iar atacul imi pare cel mai slab din ultimii 20 de ani , cel putin ! o echipa obisnuita cu treiu dintre cei mai mari golgheteri din istorie, ronaldo, raul si cristiano, a ajuns sa stea in benzema si mariano, incredibil !

3 ocazii mari și late. În rest praf. Nu poți sa joci 20 minute și sa te crezi ghinionist. În prima repriza Barca a făcut ce a vrut cu Real. Iar în a doua Real a jucat din minutul 50 pana în min 65. Diferența uriasa.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează