INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - REAL MADRID 0-4

„Emoțional, ne-a făcut rău” » Dezvăluiri din vestiarul catalanilor: momentul psihologic care a schimbat totul în Barcelona - Real Madrid

Barcelona - Real Madrid 0-4 / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Barcelona - Real Madrid 0-4 / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat joi, 06 aprilie 2023 07:59 / Actualizat joi, 06 aprilie 2023 11:12

Sergi Roberto (31 de ani), mijlocașul celor de la Barcelona, vorbește despre cât de mult a cântărit în plan psihologic golul primit de la Real Madrid înainte de pauză, în returul semifinalei Cupei Spaniei, câștigat de madrileni cu 4-0 pe Camp Nou.

  • Vrei să mergi într-o excursie de vis în Spania? Hai alături de Gabi Balint, pe 7 mai, chiar la Sevilla! Detalii AICI

După o primă repriză controlată cap-coadă de Barcelona, Real a dat lovitura pe contraatac, în prelungirile primei reprize, și a schimbat definitiv soarta „dublei” cu Barcelona. Din acel moment, catalanii și-au mai găsit cu greu reperele, iar pe teren a existat o singură echipă, cea a lui Ancelotti. Sergi Roberto a acuzat șocul primirii golului înainte de pauză:

„E foarte dureroasă această înfrângere. Mai presus de toate din cauza rezultatului. Nu meritam să fim conduși la pauză, am avut control și ocazii, dar au marcat pe contraatac. Emoțional, acel 0-1 ne-a făcut rău, dar la pauză am vorbit că e nemeritat, că facem un joc bun

Dar, de la 0-2, ne-a costat. Aveam senzația că jucam bine și am continuat spre victorie. Păcat. Le mulțumesc suporterilor. Dăm totul să câștigăm campionatul”, a spus Sergi Roberto în presa iberică. 

Barcelona - Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages
Barcelona - Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages
Barcelona - Real Madrid / foto: Guliver/Getty Images
+5 FOTO

Barcelona, umilită de Real Madrid pe Camp Nou

După 0-1 în tur, pe „Santiago Bernabeu”, Real Madrid a făcut un meci perfect pe „Camp Nou”. A învins-o pe Barcelona cu 4-0 și s-a calificat în finala Cupei Spaniei. Karim Benzema a fost omul meciului, reușind un hat-trick.

Doare, pentru că am concurat până la final. În prima parte am fost foarte buni, dar fotbalul e alcătuit de momente, iar noi nu profităm de ele. Am jucat mult mai bine decât spune rezultatul. 

Mesajul meu pentru jucători e că anul trecut am câștigat în fața lor cu 4-0 și nu am luat niciun trofeu. Anul acesta am pierdut cu 4-0, putem cuceri La Liga și am câștigat deja Supercupa Spaniei.

- Xavi Hernandez, antrenor Barcelona

Citește și alte știri despre Barcelona: 

Un stadion întreg s-a oprit și i-a scandat numele » Moment viral în Barcelona - Real Madrid: ce s-a întâmplat în minutul 10

Xavi, dărâmat după lecția primită de Barcelona de la Real Madrid: „E rușinos! Ăsta e mesajul meu pentru jucători”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
magic4ever
magic4ever  •  06 Aprilie 2023, 12:18

Cu 4-0 ce sa mai zica,au fost umiliti...

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  06 Aprilie 2023, 09:56

...mai bine va vorbea Daniel Boruga la pauza ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează