INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

BARCELONA. Soluție disperată pentru a calma spiritele: Andres Iniesta pe Camp Nou!

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 februarie 2020 14:59

Situația de la Barcelona e tot mai tensionată. Echipa catalană a pierdut primul loc din La Liga, a fost eliminată din Cupa Spaniei, iar Leo Messi s-a certat cu Marc Andre Ter Stegen, Gerard Pique și Eric Abidal.

Odată cu venirea lui Quique Setien, vestiarul Barcelonei trece prin momente tensionate care se reflectă și în jocul catalanilor. Potrivit The Sun, oficialii Barcelonei sunt în căutarea unui jucător care ar putea liniști situația echipei de pa Camp Nou, aceștia contactându-l pe veteranul Andres Iniesta.

Mijlocașul spaniol tocmai ce a câștigat Supercupa Japoniei cu Vissel Kobe, în urma unui meci care s-a decis la lovituri de departajare (3-3 d.p 3-2).

Forma bună prin care trece Andres Iniesta (35 ani) și problemele din vestiar i-au făcut pe catalani să încerce să îl readucă pe Camp Nou, sub formă de împrumut, însă japonezii nu sunt de acord deoarece Liga Cmpionilor Asiei este aproape să înceapă. 

Oficialii Barcelonei consideră că readucerea mijlocașului spaniol ar liniști situația de la echipă, chiar Setien spunea când a semnat cu Barcelona că și-ar dori să-l readucă pe Iniesta.

Andres Iniesta a jucat pentru Barcelona in 674 de meciuri, pentru care a dat 57 de goluri și 140 de pase decisive. În anul 2018 acesta a plecat de la Barcelona și a semnat cu Vissel Kobe pentru care a jucat 41 de meciuri și a marcat de 10 ori.

de Vlad Mareș

Citește și: 

Atac dur la adresa Barcelonei, după scandalul care l-a înfuriat pe Messi: „E un club de clovni”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează