INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

VIDEO Barcelona ar putea bifa un nou transfer » Jucătorul a ajuns în Spania azi, în ultima zi de marcato

Pierre Emerick Aubameyang a ajuns la Barcelona // FOTO: captură Twitter Gerard Romero
Pierre Emerick Aubameyang a ajuns la Barcelona // FOTO: captură Twitter Gerard Romero

Articol de GSP - Publicat luni, 31 ianuarie 2022 14:10 / Actualizat luni, 31 ianuarie 2022 14:35

După ce i-a legitimat în această iarnă pe Dani Alves, Ferran Torres și Adama Traore, Barcelona e gata să bifeze încă o achiziție: Pierre-Emerick Aubameyang.

Presa din Spania dezvăluie că atacantul gabonez de 32 de ani a ajuns la Barcelona, urmând ca mutarea să se finalizeze azi, în ultima zi a perioadei de mercato.

Barcelona se întărește în ofensivă » Xavi a transferat un jucător din Premier League!
BARCELONA
Barcelona se întărește în ofensivă » Xavi a transferat un jucător din Premier League!

Pierre-Emerick Aubameyang a ajuns la Barcelona

Recent, Barcelona și Arsenal au negociat pentru împrumutul acestuia, iar acum se pare că au ajuns la un acord, jucătorul fiind filmat la sosirea în capitala Cataloniei.

Spaniolii notează că șefii catalanilor lucrează pentru a putea înregistra contractul lui Aubameyang. Pentru ca Barcelona să respecte fair-play-ul financiar, atacantul va trebuie să accepte un salariu mai mic decât la Arsenal, unde câștigă 420.000 de euro pe săptămână. Barcelona poate înregistra un nou jucător, însă e nevoie ca acesta să primească unul dintre cele mai mici salarii din echipă pentru a putea semna.

15.000.000 de euroe cota lui Aubameyang, potrivit transfermarkt

Aubameyang pleacă de la Arsenal după ce s-a certat cu antrenorul Mikel Arteta, care în decembrie i-a luat banderola de căpitan. Aubameyang a ajuns la Arsenal în ianuarie 2018, de la Borussia Dortmund, pentru 63,8 milioane de euro. În acest sezon, gabonezul a bifat 14 partide (12 ca titular) și a marcat 4 goluri.

Aubameyang, trimis de gabonezi la Londra » Probleme medicale după Covid-19

Recen, Pierre-Emerick Aubameyang a părăsit lotul Gabonului de la Cupa Africii, după ce în urma unor examinări medicale au fost descoperite leziuni cardiace.  Aubameyang a jucat un singur meci în ultima lună, un amical pe care naționala Gabonului l-a pierdut în fața reprezentativei din Burkina Faso, scor 0-3. Vârful aflat sub contract cu Arsenal a fost ulterior infectat cu Covid-19. Recuperarea nu a decurs deloc bine. 

Nu a fost în lot la primele două meciuri de la Cupa Africii, iar staff-ul medical al naționalei l-a trimis astăzi la Londra, pentru efectuarea unor teste suplimentare, informează The Guardian.

Federația din Gabon a dezvăluit că starul lui Arsenal nu e singurul în această situație: „Aubameyang, Axel Meye și Mario Lemina abia ce au ieșit din izolare și nu pot fi luați în calcul pentru acest meci. Examinările medicale au scos la iveală leziuni cardiace, iar Federația nu vrea să-și anume vreun risc”.

VIDEO Aubameyang, momente spectaculoase la Arsenal

Citește și: 

Carlo Ancelotti nu mai poate sta pe banca lui Real Madrid » UEFA nu face excepții, indiferent de nume!

Eriksen revine în fotbal după stopul cardiac suferit la Euro! Oficial, în Premier League!

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (2)
magic4ever
magic4ever  •  31 Ianuarie 2022, 22:33

Aubameyang si Traore sunt 2 vitezomani si o sa joace foarte bine la Barcelona...catalanii n-au bani de Mbappe,Haaland, Lautaro Martinez sau Vlahovic...

toss
toss  •  31 Ianuarie 2022, 16:25

Barca face transferuri de echipa mediocra, asa de locurile 5-10. Jalnic a ajuns aceasta echipa.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează