INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

Bayern Munchen pregătește mutarea anului! Bavarezii îl vor cu orice preț pe Zinedine Zidane

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 08 octombrie 2018 08:58

Președintele clubului Bayern Munchen, Uli Hoeness, negociază cu Zinedine Zidane, fostul antrenor al celor de la Real Madrid pentru înlocuirea lui Niko Kovaci. Zizou tocmai a refuzat-o pe Manchester United.

Zilele lui Niko Kovaci pe banca lui Bayern sunt numărate. După 0-3 acasă cu Borussia Monchengladbach, șefii lui Bayern au înțeles că tehnicianul de 46 de ani nu are suficientă calitate pentru a manageria o trupă spilcuită cu vedete, darămite s-o mai scoată și dintr-o criză ce-a aruncat-o în clasament de pe locul 1 tocmai pe 6. Și l-au contactat pe Zinedine Zidane, cel care a câștigat trei Ligi cu Real Madrid în 3 ani consecutivi, 2016, 2017, 2018.

Potrivit cotidianului Express, care a publicat informația în exclusivitate, tehnicianul francez a fost pe lista bavarezilor și-n primăvară. Numai că Zizou își dorea atunci o vacanță mai lungă, după despărțirea de Real, iar campioana Germaniei s-a decis în cele din urmă pentru un antrenor vorbitor de germană. Acum însă, emisarii clubului au reluat negocierile cu Alain Migliaccio, impresarul fostului internațional francez. Și nici nu trebuie să se mai teamă de concurența lui Manchester United. Migliaccio le-a transmis eglezilor că ZZ "nu e interesat să antreneze în Anglia" și oricum "s-a decis să ia o pauză mai lungă".

Până ce va ajunge la un acord cu Zidane, președintele lui Bayern, Uli Hoeness, trage de timp. Duminică, la Oktoberfest, n-a ezitat să-l susțină pe Kovaci în fața jurnaliștilor: "Voi fi alături de el până la ultima picătură de sânge. Indiferent ce se va întâmpla în următoarele săptămâni". 

4 meciuriconsecutive fără victorie are Bayern: 3 în campionat, unul în Ligă 

Citește și: Haos la Bayern: Kovaci poate fi demis în orice clipă! "Ceea ce am văzut n-are nimic de-a face cu fotbalul modern! Lent, fără entuziasm, fără idei. Previzibil"
 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează