INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Bayern și Real sunt adversare în semifinalele Ligii, dar pun la cale un schimb de vedete!

Ferland Mendy este dorit de Bayern / Foto: Getty Images
Ferland Mendy este dorit de Bayern / Foto: Getty Images

Articol de - Publicat marti, 23 aprilie 2024 17:44 / Actualizat marti, 23 aprilie 2024 19:40

Alphonso Davies versus Ferland Mendy este schimbul pe care Bayern și Real Madrid îl negociază în aceste zile - anunță cotidianul francez L'Equipe.

Chiar dacă Bayern și Real Madrid sunt adversare în semifinalele Ligii Campionilor, afacerile sunt afaceri. Potrivit prestigiosului cotidian francez L'Equipe, cele două cluburi pun la cale un schimb de fundași stânga: Alphonso Davies vs Ferland Mendy!

Scandal la FC Voluntari - FCU Craiova! S-a ajuns la flegme și la înjurături violente între oficiali!
VOLUNTARI - FCU CRAIOVA 0-0
Scandal la FC Voluntari - FCU Craiova! S-a ajuns la flegme și la înjurături violente între oficiali!

Alphonso Davies și Ferland Mendy, contracte scadente în 2025

Publicația citată a aflat că Bayern a pus ochii pe Mendy, al cărui contract cu Real expiră în 2025, exact ca și al lui Davies cu Bayern. Despre interesul madrilenilor pentru jucătorilor canadian s-a scris deja în mai multe rânduri.

Plecarea lui Alphonso Davies în vară devine din ce în ce mai probabilă. Directorul sportiv al lui Bayern, Max Eberl (50 de ani), a declarat recent revistei Sport Bild: „I-am făcut lui Alphonso o ofertă foarte concretă. Însă nu putem să-l așteptăm la infinit. La un moment dat în viață trebuie să spui da sau nu”.

Davies, însă, n-a dat nici până acum un răspuns, iar clubul e pregătit să tragă linie. Dacă Davies pleacă la Madrid, probabil că Mendy ar trebui să-și facă griji pentru locul în echipă.

Carlo Ancelotti: „Ferland Mendy este cel mai bun fundaș stânga din lume”

Și asta în ciuda faptului că francezul se bucură de încrederea antrenorului Carlo Ancelotti (64 ani). El a fost în primul unsprezece în 19 meciuri din La Liga în acest sezon.

Iar Ancelotti l-a lăudat: „În defensivă, este cel mai bun fundaș stânga din lume. Poate face totul și este foarte puternic în dueluri unu-la-unu, dar și în dueluri doi-la-unu”. Cu toate acestea, clubul nu i-a propus până acum prelungirea contractului.

Mendy a venit la Real de la Olympique Lyon în vara lui 2019 pentru o sumă de transfer cifrată la 48 de milioane de euro.

VIDEO. Que Locura! Rafael Nadal, bucurie dezlănțuită pe „Santiago Bernabeu”, după ce Real Madrid a învins Barcelona

Mai puteți citi:

Colegi în Generația de Aur, Gică Hagi are un mesaj pentru Constantin Gâlcă: „Mă bucur că a luat această decizie”

De ce nu sunt de acord cu Radu Naum

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează