INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Abia a fost scăpat de închisoare și și-a și găsit echipă » Cu cine a semnat fostul campion mondial din 2018

Benjamin Mendy s-a transferat în Ligue 1, la Lorient. Foto: Instagram
Benjamin Mendy s-a transferat în Ligue 1, la Lorient. Foto: Instagram

Articol de - Publicat miercuri, 19 iulie 2023 16:19 / Actualizat miercuri, 19 iulie 2023 16:19

Benjamin Mendy (29 de ani) a scăpat de toate acuzațiile de viol lansate de șapte femei și s-a transferat în Ligue 1, la Lorient. Fundașul stânga francez, care nu a mai jucat de 23 de luni, are contract până în 2025.

Benjamin Mendy s-a întors la fotbal. După ce a stat pe tușă aproape 2 ani, fundașul stânga, pentru care Manchester City a plătit 57,5 milioane de euro lui AS Monaco în 2017, și-a găsit echipă în Ligue 1. 

Internaționalul francez, fost campion mondial în 2018, a semnat contract pe două sezoane cu Lorient, locul 10 în campionatul trecut, transferându-se gratis.

Tudorel Stoica a luat cuvântul, după vestea că FCSB nu va intra în Ghencea cu Dinamo: „Nu puteau juca acolo. Pentru mine, nu există!”
STEAUA
Tudorel Stoica a luat cuvântul, după vestea că FCSB nu va intra în Ghencea cu Dinamo: „Nu puteau juca acolo. Pentru mine, nu există!”

Benjamin Mendy a dat 2 goluri în 75 de meciuri

Mendy n-a mai jucat de 23 de luni, din cauza problemelor personale avute. A trebuit să se judece în Anglia în două procese și să se apere în fața acuzațiilor de viol, tentativă de viol și agresiune sexuală lansate de șapte femei., care au particpat la o petrecere dată acasă de fotbalist.

Vinerea trecută, a fost declarat nevinovat de un tribunal din Chester, după ce în urmă cu cinci luni scăpase basma curată și din primul proces. 

De la 1 iulie a devenit liber, terminându-și angajamentul de 6 ani cu Manchester City, pentru care nu a jucat decât 75 de meciuri și a reușit două goluri și 14 pase decisive (clubul l-a suspendat pe perioada proceselor).

Benjamin Mendy are șase trofee cu Manchester City

Benjamin, care a trecut cu bine și vizita medicală, va purta numărul 5 la Lorient și se va alătura colegilor de mâine. Mendy s-a menținut în formă cât timp a stat în detenție, mergând la sala de sport din Cheshire. Crescut în academia lui Le Havre, el a mai evoluat la Marseille și Monaco, cu care a câștigat titlul în Ligue 1. 

Are șase trofee cucerite la Manchester. City, între care trei titluri în Premier League, și a fost rezervă la finala Ligii Campionilor în 2020-2'1, pierdută cu Chelsea. Acum încearcă să-și reclădească o carieră ruinată de cele două procese și 10 capete de acuzare, pentru care a fost declarat nevinovat.

Cât timp vom fi acuzați și condamnați fără a avea dreptul la prezumția de nevinovăție? Știrile false sunt create și răspândite fără a verifica niciun fapt și atunci situația nu face decât să se înrăutățească. 

- Vinicius Junior, atacant Real Madrid

Citește și:

Situație explozivă pentru FCSB - Dinamo! Președintele LPF nu e de acord cu amânarea

FCSB - Dinamo nu se joacă în Ghencea! Varianta a picat după zile în șir de negocieri + ce se întâmplă cu derby-ul

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează