INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATHLETIC BILBAO - BARCELONA 0-0

Athletic Bilbao - Barcelona 0-0 » Catalanii nu profită de pasul greșit făcut de Real Madrid

Bilbao - Barcelona, foto: Getty Images +10   FOTO
Bilbao - Barcelona, foto: Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 03 martie 2024 23:58 / Actualizat luni, 04 martie 2024 00:05

Barcelona a remizat pe terenul lui Athletic Bilbao, scor 0-0, în etapa #27 din La Liga. Catalanii nu au reușit să se apropie de liderul Real Madrid. Xavi a avut parte de bătăi de cap în prima repriză. De Jong și Pedri au fost înlocuiți din cauza accidentărilor.

Programul, rezultatele și marcatorii etapei #27 din La Liga.

Catalanii au început mai bine meciul și au avut prima ocazie în minutul 9. Gundogan a centrat din lovitură liberă, iar Christensen a trimis cu capul pe lângă poarta apărată de Unai Simon.

Bilbao - Barcelona, foto: Getty Images
Bilbao - Barcelona, foto: Getty Images
Bilbao - Barcelona, foto: Getty Images
Bilbao - Barcelona, foto: Getty Images
Bilbao - Barcelona, foto: Getty Images
+6 FOTO

Două lovituri pentru Xavi în Athletic Bilbao - Barcelona

Jucătorii lui Ernesto Valverde au solicitat o lovitură de la 11 metri chiar în minutul 16, însă arbitrul Alejandru Hernandez a lăsat jocul să continue.

Prima lovitură pentru Xavi a venit în minutul 26. Frenkie de Jong (26 de ani) a fost schimbat din cauza unei accidentări, a fost luat cu targa de pe teren. Fermin Lopez (20 de ani) l-a înlocuit pe olandez.

Cancelo a ratat deschiderea scorului 5 minute mai târziu. Șutul său a fost respins de portarul bascilor.

A doua lovitură pentru Xavi a venit în minutul 45, chiar înainte de pauză. Pedri nu a putut continua din cauza unei accidentări și a fost înlocuit de Lamine Yamal (16 ani).

Repriza a doua din Athletic Bilbao - Barcelona, sub semnul echilibrului

Prima repriză s-a terminat nedecis, iar cele două echipe au fost și mai precaute în actul secund. Bilbao a avut prima acțiune periculoasă în minutul 47, însă șutul lui Inaki Williams a trecut puțin pe lângă poarta apărată de Ter Stegen.

Același Inaki Williams a trimis pe lângă poartă 2 minute mai târziu. Fermin Lopez, intrat în locul lui De Jong, a expediat și el un șut periculos, care a trecut pe lângă poarta gazdelor, în minutul 52.

Catalanii au solicitat și ei o lovitură de la 11 metri în minutul 67, după un meleu în careu, dar arbitrul a lăsat jocul să continue.

S-a terminat 0-0, un rezultat care nu-i ajută pe catalani, după remiza obținută de Real Madrid pe terenul Valenciei. În urma acestui rezultat, Barcelona rămâne pe locul 3, cu 58 de puncte, la 8 de lider.

De cealaltă parte, Bilbao rămâne pe 5, cu 50 de puncte. Pentru trupa lui Xavi urmează duelul de pe teren propriu cu Mallorca, pe 8 martie. Bascii se vor deplasa pe terenul lui Las Palmas, două zile mai târziu.

Clasamentul din La Liga

FINAL » Athletic Bilbao - Barcelona 0-0

Athletic Bilbao - Barcelona, echipele de start:

Athletic Bilbao (4-2-3-1): Unai Simon - Benat Prados Diaz, Yeray Alvarez, Aitor Paredes, Imanol Garcia de Albeniz - Dani Garcia, Mikel Vesga - Alex Berenguer, Unai Gomez, Inaki Williams - Gorka Guruzeta

Rezerve: Julen Agirrezabala, Oihan Sancet, Iker Muniain, Inigo Lekue, Inigo Ruiz de Galarreta, De Marcos, Asier Villalibre, Raul Garcia, Adu Ares, Egiluz, Jauregizar, Rincon

Antrenor: Ernesto Valverde

Barcelona (4-3-3): Ter Stegen - Kounde, Ronald Araujo, Pau Cubarsi, Cancelo - Frenkie de Jong, Christensen, Gundogan - Rapinha, Lewandowski, Pedri

Rezerve: Inigo Martinez, Inaki Pena, Joao Felix, Fermin Lopez, Romeu, Vitor Roque, Sergi Roberto, Lamine Yamal, Kochen, Marc Guiu, Fort

Antrenor: Xavi Hernandez

Arbitru: Alejandro Ruiz (Spania)

Stadion: San Mames Barria

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și:

S-a trezit Răzvan Marin » Secretul revenirii „tricolorului
STRANIERI
S-a trezit Răzvan Marin » Secretul revenirii „tricolorului" la Empoli
Dennis Man, ce fază la meciul 100! » „Genial” + Ce spune Parma de prelungirea contractului
STRANIERI
Dennis Man, ce fază la meciul 100! » „Genial” + Ce spune Parma de prelungirea contractului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1ianuarie
1ianuarie  •  04 Martie 2024, 00:12

Aveți multă imaginație. Cum sa profite, din ce am văzut, ar trebui să fie multumiti cu 0-0.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează