INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Borussia Dortmund i-a găsit înlocuitor din Premier League lui Aubameyang

foto: reuters
foto: reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat marti, 12 decembrie 2017 19:39

Atacantul lui Arsenal Londra, Olivier Giroud, ar putea ajunge în această iarnă la Borussia Dortmund.

Potrivit publicației franceze Le 10 sport, Giroud este văzut de conducerea Borussiei înlocuitorul perfect pentru Pierre-Emerick Aubameyang, care este foarte aproape de a părăsi formația din Bundesliga în luna ianuarie.

Ajuns la vârstă de 31 de ani, Giroud a spus recent că va luă în iarnă o decizie privind viitorul sau la formația londoneză, jucătorul francez neexcluzând să evolueze în primăvară anului următor sub formă de împrumut la o altă echipă.

"În ianuarie o să îmi pun singur întrebarea. Ce mă sfătuiește antrenorul contează pentru mine. Un împrumut ar fi o soluție, dar nu știu dacă Arsenal ar fi de acord", a declarat atacantul francez.

Giroud a venit la Arsenal Londra în iulie 2012 de la Montpellier pentru 12 milioane de euro. Internaționalul francez mai are contract cu "tunarii" până în iulie 2019.

7 goluri în 22 de partide a înscris Giroud în acest sezon în toate competițiile

29de goluri în 69 de meciuri a marcat Giroud pentru națională Franței, pentru care a debutat 2011

sursa: tribalfootball.com 

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
poison
poison  •  12 Decembrie 2017, 20:10

RatatuI de Giroud va fi bomboana de pe coIiva Dortmund-ului.. Mai lipseau Niklas Bedner si Nicusor Stanciu si adios cupele europene.. :o

Vezi toate comentariile (1)
Comentează