INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRIGHTTON - MANCHESTER UNITED 3-2

BRIGHTON - MANCHESTER UNITED 3-2 // Mourinho, executat de defensivă! Prima înfrângere în noul sezon + statistică îngrozitoare pentru De Gea

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 august 2018 21:23

Brighton, la care Florin Andone nu este refăcut, a reușit duminică al treilea succes la rând acasă contra lui Man. United în Premier, scor 3-2.

Trupa lui Mourinho, cu o defensivă îngrozitoare, a încasat 2 goluri în interval de 143 de secunde, fiind obligați la o cursă de urmărire.

Romelu Lukaku a redus diferența cu capul, dar degeaba: Bailey a comis penalty și Gross n-a ratat. Al 10-lea gol încasat de De Gea din ultimele 14 șuturi cadrate la club și la națională!

Reușita lui Pogba din prelungiri, din penalty, a fost inutilă, iar United suferă prima înfrângere din noul sezon.

Vezi și:  MANCHESTER CITY - HUDDERSFIELD 6-1 // FOTO Guardiola demolează Premier League: hat-trick de senzație Aguero + gestul superb al lui David Silva pentru copilul său născut prematur

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
manutd.steaua
manutd.steaua  •  20 August 2018, 10:50

La ce lot are si ce transferuri a facut in vara,mai mult decat sa termine pe loc de cupa Uefa,nu are nici o sansa! Poate pleaca pana in iarna,e prea mare united pt mou!

eugeniustin
eugeniustin  •  19 August 2018, 22:58

Mourinho a fost un anti-antrenor pragmatic cu rezultate foarte bune dar este depasit total de fotbalul modern.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează