INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

VIDEO Imaginile weekendului în Europa: liderul ultrașilor i-a aliniat pe antrenor și jucători pe gazon, după umilitorul 0-6!

Articol de - Publicat duminica, 03 martie 2024 17:53 / Actualizat duminica, 03 martie 2024 18:50

Scene uluitoare în Bundesliga, după ce Darmstadt a fost zdrobită pe teren propriu de Augsburg, 0-6, rezultat care o lasă cu speranțe infime de salvare. Liderul ultrașilor a intrat pe gazon și i-a pus la punct pe jucători și cei din staff, țipând minute în șir și gesticulând în direcția acestora.

În etapa 24 de campionat, Darmstadt, ultima clasată, a primit vizita celor de la Augsburg. Prima jumătate de oră a fost de coșmar pentru gazde, ceva cum rar se vede.

De necrezut! Erling Haaland, autorul „celei mai diabolice ratări din istorie”: „Incredibil, n-am mai văzut la acest nivel!”
PREMIER LEAGUE
De necrezut! Erling Haaland, autorul „celei mai diabolice ratări din istorie”: „Incredibil, n-am mai văzut la acest nivel!”

Tietz a deschis scorul pentru Augsburg în minutul 2, iar în minutul 29 tabela arăta 5-0 în favoarea lui Augsburg, rezultat neverosimil, de neconceput în momentul fluierului de start.

Au plecat de la meci în minutul 30!

Descumpăniți, chiar iritați, fanii începuseră să părăsească stadionul în momentul golului 4. Alte câteva sute au plecat de la meci după golul 5, deci cu destul timp înaintea pauzei, potrivit publicației Suddeutsche Zeitung.

Pe finalul meciului, Tietz a mai înscris o dată și a închis tabela la 0-6. Ce a urmat fluierului de sfârșit a fost incredibil.

VIDEO. Imaginile weekendului în Bundesliga: a intrat pe teren după Darmstadt - Augsburg și i-a pus la punct pe jucători

Liderul ultrașilor lui Darmstadt a coborât din peluză și i-a adunat pe jucători și antrenori deopotrivă. Acesta a fost filmat în timp ce țipă și gesticulează pasionant în direcția membrilor echipei.

Portarul Marcel Schuhen, printre cei apostrofați, a acceptat critica și a lăsat de înțeles că în discursul ultrasului nu s-au strecurat amenințări.

„Oamenii s-au aprins. Ne-a spus cuvinte clare, puternice, dar nu a fost deloc agresiv. Ne-a spus tare și limpede că ar trebui să ne dăm viața pe teren. A fost complet în regulă”, a spus goalkeeperul neamț, conform BILD.

Același Schuhen și-a turnat cenușă în cap: „Greșeli peste tot, prima repriză s-a simțit de parcă ar fi durat 3 ore. Un dezastru total, nedemn de Darmstadt. Putem doar să ne scuzăm față de cei care au simpatie față de Darmstadt. Este inexplicabil pentru mine. Cei de la Augsburg au avut sânge rece și ne-au spulberat astăzi”.

În urma eșecului, Darmstadt a rămas la 13 puncte, 12 sub prima echipă de pe locurile sigure, Vfl Bochum, cu 10 etape rămase din acest sezon. Golaverajul echipei este horror, -34, 24 de goluri marcate, 58 primite.

Tot din fotbalul internațional:

Tontogol! Portarul care s-a autopropus la naționala României s-a făcut de râs la club
POLONIA
Tontogol! Portarul care s-a autopropus la naționala României s-a făcut de râs la club
Georgina Rodriguez a dezvăluit când se va retrage Cristiano!
PORTUGALIA
Georgina Rodriguez a dezvăluit când se va retrage Cristiano!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
Cronos666
Cronos666  •  04 Martie 2024, 08:55
Postat de Reconquista pe 03 Martie 2024, 18:42

Cine naiba pe luema asta tine cu Darmstadt ?:)))

Ia si citeste infimule https://ro.m.wikipedia.org/wiki/SV_Darmstadt_98

Hund
Hund  •  03 Martie 2024, 22:40
Postat de alenb pe 03 Martie 2024, 20:04

In primul rand *** ala trebuie arestat intrucat a patruns pe gazon neautorizat, nu e locul suporterilor pe gazon. In doilea rand jucatorii nu trebuiau sa stea sa-i alinieze ***, inteleg ca trebuie sa existe o comunicare cu suporterii dar asta se face in cadru organizat si nu sub forma in care tzipa un golanas la jucatori.

Dacă era pe tocuri și purta steagul curcubeu, era OK)))) vai de capul vostru, generație de epilați ce sunteți)))))

edy089
edy089  •  03 Martie 2024, 20:09
Postat de Reconquista pe 03 Martie 2024, 18:42

Cine naiba pe luema asta tine cu Darmstadt ?:)))

Orice fan adevarat isi sustine echipa locala. Dar tu nu ai cum sa intelegi asa ceva..

Vezi toate comentariile (8)
Comentează