INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Fiul fostului prim-ministru al României, „blocat” la meciul Barcelonei: „Tata, a pus Messi mâna pe umărul meu”

Leo Messi e un magnet pentru copii / Sursă foto: Imago Images +38   FOTO
Leo Messi e un magnet pentru copii / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 09 ianuarie 2021 12:53 / Actualizat sambata, 09 ianuarie 2021 14:24

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu (68 de ani) a fost invitat în 2020 la GSP Live, unde a vorbit despre legăturile sale cu lumea fotbalului. Politicianul a rememorat vizita pe care a avut-o la un meci al celor de la Barcelona. 

Însoțit de unul dintre fiii săi, Tăriceanu a asistat la o partidă disputată de Barcelona la Madrid. Fostul prim-ministru al României, funcție pe care a ocupat-o între 2004 și 2008, și-a adus aminte de senzațiile trăite de băiatul său în momentul în care a dat ochii cu Lionel Messi, unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie.

Tăriceanu a văzut Barcelona pe viu: „Eram disperat, nu mai știam ce se întâmplă”

„Am fost la un meci al Barcelonei, s-a jucat la Madrid. Băiatul meu mijlociu m-a rugat să-l las să se ducă la vestiare, voia să stea de vorbă cu jucătorii. 

A venit după vreo oră, eu eram disperat, nu mai știam ce se întâmplă. Mi-a zis: «Tata, a pus Messi mâna pe umărul meu». Dacă punea Dumnezeu mâna pe capul lui, nu cred că era atât de fericit. 

L-am văzut pe Messi, l-am văzut pe Griezmann. A fost o atmosferă impecabilă. Nu am auzit înjurături sau ce se aude pe la noi”, a spus Călin Popescu Tăriceanu, la GSP Live.

FOTO Barcelona: imagini de colecție din istoria catalanilor

Gică Popescu pe vremea când juca la Barcelona
+34 FOTO

Citește și alte știri din emisiunea GSP Live

Adrian Mutu la 42 de ani » 3 povești savuroase: de la aventura cu Alexandra Dinu în sala de masaj la peripețiile cu Zlatan Ibrahimovic

VIDEO EXCLUSIV Amintiri FABULOASE de la vizita lui Țiriac și Năstase la Casa Albă: „Aveam o dambla, nu m-a văzut nimeni” + „Nixon a spus un lucru despre România”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează