INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  VILLARREAL - REAL MADRID 2-3

REZUMAT VIDEO Turbulențe la Real Madrid » Ancelotti s-a luat de Rodrygo! Ce l-a deranjat pe antrenor

Carlo Ancelotti / Sursă foto: Imago Images +7   FOTO
Carlo Ancelotti / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 ianuarie 2023 09:58 / Actualizat vineri, 20 ianuarie 2023 10:40

Carlo Ancelotti (63 de ani), antrenorul celor de la Real Madrid, a fost deranjat de atitudinea brazilianului Rodrygo Goyes (22 de ani), cel care, imediat după ce a fost schimbat în meciul cu Villarreal din Copa del Rey (3-2), nu a mers să dea mâna cu tehnicianul italian.

Real Madrid nu traversează cel mai bun moment în Spania și nici atmosfera din vestiar nu pare să fie una lipsită de turbulențe. Un episod relevant s-a consumat joi seara. După ce a fost înlocuit în minutul 55, atacantul Rodrygo a fost extrem de iritat că e scos din teren după nici o oră de joc.

Real Madrid a întors-o pe Villarreal și s-a calificat în „sferturile” Cupei Regelui » Ancelotti, schimbări de geniu
Villarreal - Real Madrid 2-3
Real Madrid a întors-o pe Villarreal și s-a calificat în „sferturile” Cupei Regelui » Ancelotti, schimbări de geniu

Carlo Ancelotti l-a mustrat pe Rodrygo

În replică, Ancelotti n-a mai aștepat fluierul final pentru o discuție tête-à-tête. A mers în dreptul brazilianului, pe care l-a mustrat pe un ton ridicat: „Salută-mă!”, i-a spus Don Carlo elevului său, un moment surprins de televiziunea Movistar Plus și petrecut la scorul de 2-0 în favoarea „Submarinului Galben”. 

Turbulențe la Real Madrid » Ancelotti s-a luat de Rodrygo! Ce l-a deranjat pe antrenor
Carlo Ancelotti și reproșurile îndreptate la adresa lui Rodrygo / Captură Twitter@ Madrid Zone

Rodrygo nu i-a răspuns managerului italian, care a adăugat la interviurile de la final că „i-am spus să nu uite că trebuie să salute atunci când iese de pe teren”.

Ancelotti, despre „thriller-ul” Villarreal - Real Madrid 2-3: „Le-am spus jucătorilor că trebuie să se trezească”

„Prima parte nu a fost una foarte bună. E greu să schimbi dinamica, dar echipa a avut caracter și personalitate. Partea a doua a meciului ne dă multă încredere: nu ne-am dat bătuți, am luptat pentru toate mingile. 

Am fost supărat foarte supărat pentru că în dueluri nu am fost puternici. Le-am spus jucătorilor că trebuie să se trezească și s-au descurcat foarte bine apoi. Nu putem juca ca în prima parte, dar reacția a fost spectaculoasă. Madrid nu renunță niciodată. Nu suntem în cel mai bun moment, dar nu renunțăm niciodată!”, a spus Ancelotti, potrivit celor de la AS

FOTO / Cele mai spectaculoase imagini din meciul Villarreal - Real Madrid 2-3

+3 FOTO

Rezumat video al partidei Villarreal - Real Madrid, 2-3, în Cupa Regelui

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

FOTO Real Madrid a întors-o pe Villarreal și s-a calificat în „sferturile” Cupei Regelui » Ancelotti, schimbări de geniu

Barcelona, victorie fără emoții pe terenul unei echipe de liga a treia, în „optimile” de finală ale Cupei Regelui

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
francescoli1974
francescoli1974  •  20 Ianuarie 2023, 15:01

Don Florentino trebuie să mai facă transferuri dacă vrea să rămână în top Real Madrid(La Liga și UCL),nu poți să tragi de acești băieți atâția ani,Modric,Kroos,Benzema, Carvajal, etc cu peste 9-10 ani la Madrid,lotul trebuie primenit cu jucători tineri și valoroși.

francescoli1974
francescoli1974  •  20 Ianuarie 2023, 15:00

Don Florentino trebuie să mai facă transferuri dacă vrea să rămână în top Real Madrid(La Liga și UCL),nu poți să tragi de acești băieți atâția ani,Modric,Kronos,Benzema, Carvajal, etc cu peste 9-10 ani la Madrid,lotul trebuie primenit cu jucători tineri și valoroși.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează