INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN - REAL MADRID

Ce lovitură pentru Bayern! Un star al nemților ratează semifinala cu Real Madrid

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Orlando TanaseJURNALISPORT - Publicat miercuri, 18 aprilie 2018 12:11

Arturo Vidal, mijlocașul lui Bayern Munchen, va rata restul sezonului din cauza unei accidentări la genunchi.

Fotbalistul chilian s-a accidentat la genunchi într-o partidă cu FC Sevilla din Liga Campionilor, iar duminica trecută această accidentare a recidivat la un antrenament. Sud-americanul a fost nevoit să părăsească sesiunea de pregătire și să apeleze la investigații mai amănunțite.

Doctorii au hotărât că este nevoie de o intervenție chirurgicală pentru a elimina un fragment osos care afectase meniscul. Clubul bavarez a emis un comunicat în care se spune că "Vidal a suferit luni o operație la genunchi în Augsburg și sezonul este încheiat pentru el".

Vedeta lui Bayern va rata meciurile cu Real Madrid din Liga Campionilor, iar antrenorul Heynckes nu a fost încântat. "Arturo ar fi dorit să evolueze mai ales împotriva Realului. Este un luptător înnăscut și este motivat pentru a reveni cât mai curând", a declarat managerul.

Arturo Vidal este la Bayern Munchen din 2015 și a evoluat în 79 de partide, marcând 14 goluri. A cucerit alături de bavarezi 3 titluri de campion, o Cupă și două Supercupe ale Germaniei.

De asemenea, el a mai jucat la Juventus Torino și Colo Colo, iar pentru naționala statului Chile a evoluat de 98 de ori și a înscris de 24 de ori.

 Fii parte din redacția noastră! Jurnalisport e un proiect inovativ GSP, susținut de Google. În fiecare lună, GSP îi va recompensa pe cei mai performanți useri Jurnalisport. Aici ai toate detaliile!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează