INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PLAN

Cei 4 fotbaliști pe care Zidane ar vrea să-i aducă la United, dacă va fi numit în locul lui Mourinho

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 septembrie 2018 20:39

Jurnaliștii englezi de la The Mirror anunță că Zinedine Zidane (46 de ani) își pregătește în culise venirea în Anglia, la Manchester United. Antrenorul francez, liber de contract, ar fi încântat de ideea unei numiri la "diavoli" și chiar a făcut o listă scurtă de transferuri. 

Venirea lui Zizou ar putea avea loc cel mai probabil în vara lui 2019, când Mourinho va mai rămâne cu un singur an de contract și despărțirea de United va deveni mai puțin costisitoare pentru club. Englezii ar trebui să plătească 30 de milioane de euro în acest moment, dacă îl dau afară pe lusitan. 

Zidane și-a făcut deja lista de achiziții în cazul în care va ajunge la cârma lui Manchester United. Printre jucătorii doriți de francez se numără mijlocașii  Toni Kroos de la Real Madrid, Thiago Alcantara de la Bayern Munchen, James Rodriguez - în prezent împrumutat la Bayern Munchen de la Real Madrid - și vârful uruguayan  Edinson Cavani de la PSG.

"Diavolii" de pe Old Trafford au început foarte slab noul sezon și după 4 etape scurse din Premier League se află doar pe locul 10 cu 6 puncte.

Ce a câștigat Zidane cu Real ca antrenor

  • 1 x titlul La Liga
  • 3 x UEFA Champions League
  • 2 x Supercupa Europei
  • 2 x Mondialul Cluburilor
  • 1 x Supercupa Spaniei

Citește și: Nicklas Bendtner a fost arestat în Danemarca » Capetele de acuzare la adresa atacantului 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  10 Septembrie 2018, 08:18

Daca!Acest cuvant e cea mai grea conditie!Uite eu acum,DACA as fi Becali,as cumpara GSP-ul... ca sa ma sterg la cur cu el!Asa,de al naibii!

148257012775954
Stanciu Daniela  •  10 Septembrie 2018, 03:00

James Rodriguez a plecat de la Real din cauza lui Zidane si voi ziceti ca l vrea la United

satyricon
satyricon  •  09 Septembrie 2018, 23:44
Postat de 7martie2018 pe 09 Septembrie 2018, 21:57

Păi cum? Nu a zis nimic de Denis Man?? Nu se milogeste Zidane pe la palat?? Nu cred asta..

A zis ca nu accepta nici un angajament ca antrenor daca nu-i sunt adusi Robert Moldoveanu și Ricardo Grigore! Lui Zidane îi e frica sa nu se ia si de el preșul de la mimam0 si sa-i spuna ca e orb.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează