INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Cele mai tări mutări perfectate înaintea închiderii ferestrei de mercato în Premier League » Barcelona a cedat doi fotbaliști, Mourinho a încercat un transfer-record

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 august 2018 17:08

Jose Mourinho, antrenorul lui Manchester United, a încercat să dea marea lovitură în ultima zi a perioadei de mercato. A făcut o ofertă de 110 milioane pentru fundașul francez al lui Real Madrid, Raphael Varane (25 de ani).  

Perioada de transferuri din vară a fost un calvar pentru The Special One. S-a plâns din prima zi că are nevoie de întăriri însă s-a ales doar cu brazilianul Fred și cu portughezul Diogo Dalot. United are nevoie de întăriri în centrul defensivei. Pe lista celui mai titrat club din Anglia s-au perindat o mulțime de nume: Harry Maguire, starul lui Leicester, Yerry Mina, deturnat de Everton, sau Toby Alderweireld, belgianul lui Tottenham. 

Niciunul nu s-a perfectat, iar în ultimul moment, cu mai puțin de o oră înaintea închiderii ferestrei de transferuri, a vrut să îl aducă pe campionul mondial Raphael Varane, dar s-a lovit de de refuzul vehement al lui Florentino Perez.

Iată cele mai interesante mutări perfectate chiar înaintea închiderii ferestrei de mercato din Anglia:


» Everton a luat doi fotbaliști de la Barcelona: mijlocașul Andre Gomes (25 de ani), împrumut, și stoperul Yerri Mina (23), definitiv, pentru 30,25 milioane de euro.

» Leicester a plătit 21,1 milioane de euro lui Freiburg pentru stoperul turc Caglar Soyuncu (22).

» Liverpool l-a împrumutat pentru un sezon pe atacantul Danny Ings (26) la Southampton.

» Fundașul dreapta Martin Montoya (27) s-a transferat de la Valencia la Brighton pentru 7 milioane de euro.

» Iar Fulham a plătit pe "închizătorul" Andre Anguissa (22) de la Marseille nu mai puțin de 24,85 milioane de euro!

80.000.000 €este cota lui Raphael Varane conform transfermarkt.de

Vezi și:  Englezii nu mai țin cont de bani: Premier League a depășit 1 miliard de euro în mercato de vară pentru al 5-lea an la rând! Liverpool se apropie de 200 de milioane

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
martinpen
martinpen  •  10 August 2018, 17:53

daca tot copiati, copiati cum trebuie... stirea de unde ati spicuit suna asa: Manchester United - ZERO signings. United were in the hunt for a centre-back with five names in the frame - Diego Godin, Toby Alderweireld, Harry Maguire, Jerome Boateng and Yerry Mina - but Jose Mourinho has spoken and said there will be NO signings. Gary Neville this morning believed there would be THREE but it looks like Mourinho will be right

Vezi toate comentariile (1)
Comentează