INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Răsturnare de situație în cazul fotbalistului dat ca și transferat la Barcelona » S-a răzgândit și a semnat cu alt club

Cesar Azpilicueta
Cesar Azpilicueta

Articol de GSP - Publicat joi, 31 martie 2022 18:46 / Actualizat joi, 31 martie 2022 20:30

Cesar Azpilicueta (32 de ani), fundașul și căpitanul lui Chelsea, a fost aproape de transferul la Barcelona, însă spaniolul s-a răzgândit și a ales să semneze cu alt club.

Aflat în ultimele luni de contract cu londonezii, Azpilicueta a fost una dintre țintele principale ale lui Xavi pentru perioada de transferuri din vară. 

Mutarea a fost aproape să se facă, fundașul central chiar ajungând la un acord cu catalanii, însă totul a luat o întorsătură de 180 de grade astăzi.

Potrivit celor de la The Athletic, Azpilicueta și-a prelungit contractul cu londonezii pentru încă un sezon. Acesta avea o clauză în contract prin care dacă bifează un număr de meciuri în acest sezon, înțelegerea se poate prelungi automat de oricare dintre părți.

Vestea bună pentru Chelsea este că această prelungire de contract nu este privit ca un nou contract și, prin urmare, nu este afectat de sancțiunile aplicate în prezent împotriva lui Chelsea, care nu are voie să semneze jucători noi sau să vândă jucători în urma sancțiunilor aplicate de Guvern împotriva lui Roman Abramovich.

Barcelona vrea alți doi jucători de la Chelsea

Catalanii sunt pe urmele lui Andreas Christensen (25 de ani) și Antonio Rudiger (29 de ani). Dacă în cazul danezului, lucrurile sunt aproape clare, fundașul făcând deja vizita medicală și urmând a fi anunțat, situația lui Rudiger este incertă.

Presa din Spania scrie că Sahr Senesie, agentul lui Antonio Rudiger (29 ani), a fost surprins miercuri noaptea în Barcelona, împreună cu doi dintre oficialii clubului catalan, Mateu Alemany și Jordi Cruyff.

Echipa lui Xavi nu e singura care-l vrea pe apărător. Și Real Madrid, PSG sau Juventus sunt interesate de Rudiger și ar putea prezenta o ofertă în curând.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Donnarumma vrea să plece de la PSG + ce club din Serie A îl dorește
PSG
Donnarumma vrea să plece de la PSG + ce club din Serie A îl dorește
Salariile fotbaliștilor de top, dezvăluite » Cât câștigă Messi, Cristiano Ronaldo, Mbappe sau Lewandowski
SALARII
Salariile fotbaliștilor de top, dezvăluite » Cât câștigă Messi, Cristiano Ronaldo, Mbappe sau Lewandowski

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (1)
romeverest
romeverest  •  31 Martie 2022, 20:01

De ce puneti tot felul de neaveniti sa scrie articole despre fotbal ?? De cand Azpilicueta este fundas central ?? In viata lui nu a jucat pe acel post. Trimiteti-l sa scrie articole despre motocros sau volei pe plaja !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează