INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Legendarul César Luis Menotti a dat verdictul: „Leo Messi vrea să fie campion cu Argentina mai mult decât să câștige Champions League”

Leo Messi // FOTO: Guliver/Getty Images
Leo Messi // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 22 mai 2019 10:21

César Luis Menotti, directorul naționalelor argentiniene, a vorbit cu ziariștii la Buenos Aires despre Copa América și Leo Messi. 

Încă o încercare a lui Messi de a cuceri un trofeu cu naționala. Copa América, turneu organizat de Brazilia între 14 iunie și 7 iulie.

Căpitanul albicelest Messi, 32 de ani pe 24 iunie, a pierdut patru finale cu echipa albiceleste, trei continentale și una mondială, în 2014. Speră ca acum, spre sfârșitul carierei, să câștige cel puțin acest titlu al Americii de Sud.

César Luis Menotti, campion mondial în 1978, actual director al selecționatelor argentiniene, nu are niciun dubiu că "nu va există un om mai fericit ca Messi dacă va fi campion cu țara sa. Nu am vorbit niciodată cu el, nu îl cunosc, dar sunt sigur că vrea să cucerească un trofeu cu Argentina mai mult decât Champions League".

Menotti, 80 de ani, dezminte că Leo nu se simte bine la lot. "I-ar fi ușor să spună că îl doare degetul mare de la picior, dar el va fi aici pentru că simte bucurie când vine la națională". 

 "Messi face parte din cel mai mare cvintet al istoriei. Împreună cu Pelé, Di Stéfano, Maradona și Cruyff"
César Luis Menotti, directorul naționalelor argentiniene

129 de selecțiide selecții are Leo Messi la naționala Argentinei, pentru care a înscris 65 de goluri

E Lautaro, nu și Icardi

Conflictul lui Mauro Icardi cu Inter Milano nu a rămas fără consecințe. Selecționerul Scaloni nu l-a convocat în lotul de 23 pentru Copa América. În schimb, l-a chemat pe Lautaro Martínez, colegul său nerazzurro.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează