INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHAMPIONSHIP

CHAMPIONSHIP // Marcelo Bielsa a comis-o în Anglia: amendă de 200.000 de lire pentru spionaj!

Marcelo Bielsa // FOTO: Guliver/Getty Images
Marcelo Bielsa // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat marti, 19 februarie 2019 11:23

English Football League (EFL) l-a făcut pe antrenorul lui Leeds, Marcelo Bielsa, 63 de ani, să regrete ceea ce a făcut înaintea meciului cu Derby County, disputat pe 11 ianuarie în Championship. Leeds a fost amendată cu 200.000 de lire sterline, echivalentul a 230.000 de euro. Pentru spionaj!

Luna trecută, managerul argentinian și-a trimis un asistent să spioneze la cantonamentul lui Derby County. Să vadă cum pregătește Frank Lampard întâlnirea directă. Secundul a fost prins la antrenamentul închis publicului, iar cazul a ajuns la Comisia de Disciplină. Leeds a câștigat pe teren, 2-0, însă plătește acum.

Regulamentul EFL interzice cluburilor să urmărească ședințele de pregătire ale rivalilor cu 72 de ore înaintea partidelor.

Vezi și: CHELSEA - MANCHESTER UNITED 0-2 // Maurizio Sarri, out de la Chelsea: „Va fi demis din numeroase motive”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează