INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OFERTĂ

Chelsea a răspuns ofertei de 65 de milioane de euro primite de la Barcelona

Articol de Nicu Alexandru SavinJURNALISPORT - Publicat vineri, 29 iunie 2018 23:34

Chiar dacă toți ochii sunt îndreptați spre ceea ce se întamplă în Rusia, la Campionatul Mondial, piața transferurilor este într-o continuă mișcare, iar marile cluburi încearcă să-și întarească loturile înaintea reluării pregătirilor.

Potrivit cotidianului britanic Daily Mail, Barcelona ar fi înaintat o ofertă de 50 de milioane de lire (65 milioane de euro) către clubul londonez Chelsea, pentru achiziționarea mijlocașului brazilian Willian în vârstă de 29 de ani.

Englezii au refuzat-o însă. Gruparea de pe Stanford Bridge speră să obțină o sumă mai mare după Mondial, ca urmare a evoluțiilor lui Willian în Rusia, mai ales că Barcelona nu este singura care îl dorește, Manchester United fiind interesată și ea de brazilian.

Barcelona și l-ar dori pe Willian pentru a-și completa tridentul din spatele lui Suarez, mijlocașul ofensiv fiind considerat piesa perfectă alături de Messi și Coutinho. 

Willian a fost adus în Europa și șlefuit de Mircea Lucescu la Șahtior Donețk. Transferat în 2006 de la Corinthians pentru 11 milioane de euro, a fost cedat ulterior de Ahmetov în 2013 lui Anzhi Mahacikala, care dorea să devină o forță în Rusia la acea vreme. După doar o jumătate de sezon în Rusia, Willian a ajuns pe Standford Bridge în august 2013 contra sumei de 30 de milioane de euro.

În sezonul recent încheiat, a jucat în 55 de partide pentru londonezi, reușind 13 goluri și 12 pase decisive.

sursa: calciomercato.com

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
miloguuu
miloguuu  •  30 Iunie 2018, 04:23

Stamford Bridge .. nu stanford :d

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close