INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Chelsea este aproape de a transfera un fotbalist care a făcut furori la Mondial

Articol de Nicu Alexandru SavinJURNALISPORT - Publicat sambata, 30 iunie 2018 21:36

Aleksandr Golovin (22 de ani), mijlocașul central al formației CSKA Moscova, a impresionat în primele meciuri ale reprezentativei Rusiei la Campionatul Mondial, și cel mai probabil va juca într-un campionat mult mai puternic din sezonul viitor.

Evoluțiile foarte bune ale rusului, în special cea din partida de deschidere a mondialului, cand a reușit un gol și 2 pase decisive, au atras imediat atenția marilor cluburi din Europa, începându-se o adevarată licitație pentru semnătura sa.

Prima echipă care s-a arătat interesată de Golovin a fost Juventus Torino, care a și înaintat o ofertă de 20 de milioane de euro pentru mijlocaș. Clubul moscovit nu a dat curs ofertei italienilor, întrucât pe fir a intrat Chelsea Londra, echipă patronată de magnatul rus Roman Abramovich. Se pare ca relațiile pe care le are în Rusia patronul londonezilor au cântarit decisiv, iar mijlocașul ar urma să semneze cu Chelsea imediat după mondial, informează goal.com. De altfel, oferta formației din Premier League este cu 10 milioane de euro peste ceea ce oferea Juventus și  salariul lui Golovin ar fi mai consistent în Albion decât ar fi fost în Italia.

Golovin este un produs 100% al clubului CSKA Moscova, fiind promovat la echipa mare în 2015. În sezonul recent încheiat Golovin a jucat 43 de partide, înscriind 7 goluri și având 6 assist-uri. Mijlocașul a atras de tânăr atenția prin evoluțiile sale, el debutând la națională la doar 19 ani și 3 zile, sub comanda lui Fabio Capello. În 3 ani a adunat 21 de prezențe în tricoul Rusiei și a reușit să marcheze de 3 ori.

Sursă: goal.com

Fii parte din redacția noastră! Jurnalisport e un proiect inovativ GSP, susținut de Google. În fiecare lună, GSP îi va recompensa pe cei mai performanți useri Jurnalisport. Aici ai toate detaliile!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează