INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Chelsea - Manchester City 2-0 // Poliția engleză a deschis o anchetă: "Ești un nenorocit de negru de rahat"

Articol de - Publicat duminica, 09 decembrie 2018 15:33

Poliția engleză a deschis o anchetă după Chelsea - Man. City. La un moment dat, în prima repriză, când Raheem Sterling luase mingea lângă panourile publicitare, în dreptul tribunei "Matthew Harding", mai mulți fani ai gazdelor au început să-l înjure pe atacantul de culoare. 

Și insultele rasiste s-au abătut asupra lui. "Ești un nenorocit de negru de rahat", i-au strigat, iar jucătorul lui City a început să râdă: "Mi-ați văzut reacția. Nu puteam face decât să râd, pentru că nu mă aștept ca lucrurile să fie mai bune". 

Ian Wright, fostul atacant al lui Arsenal, a protestat: "Am revenit la zilele proaste din trecute. Cu asemenea suporteri rasiști dezgustători, celor de la Chelsea ar trebui să le fie rușiune".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
dmbob1950
dmbob1950  •  09 Decembrie 2018, 22:33

SANT SATUL DE POVESTILE DESPRE RASISM ; APLICA-TI IN EUROPA ACEASI LEGE DIN AFRICA : DREPTUL LA MUNCA PROCENTUAL . TRIMITE-TI ECHIPA FRANTEI IN CONTINENTUL DE CARE APARTINE .

bazinga
bazinga  •  09 Decembrie 2018, 16:54

Unde e stewardul negru,ca nu-l vad?

bazinga
bazinga  •  09 Decembrie 2018, 16:52

Englezi alcoolici....ce mai e de spus?Si rasisti acum!Plini de ""calitati""!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează