INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA - MANCHESTER UNITED 0-2

CHELSEA - MANCHESTER UNITED 0-2 // Maurizio Sarri, out de la Chelsea: „Va fi demis din numeroase motive”

Maurizio Sarri // FOTO: Reuters
Maurizio Sarri // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 19 februarie 2019 08:55

Înfrângerea lui Chelsea cu Manchester United, aseară, în optimile Cupei Angliei, 0-2, ar putea fi ultimul meci pentru Maurizio Sarri pe banca londonezilor.

Fanii l-au taxat dur pe managerul italian după înfrângerea de aseară cu marea rivală United. Aceștia au compus cântece ironice pe care i le-au dedicat lui Sarri la finalul meciului cu United. „Vei fi demis până dimineață!”, i-au strigat aceștia.

La finalul meciului, într-o intervenție la BBC Radio 5, Chris Sutton, 45 de ani,  fost atacant la Chelsea între 1999 și 2000, a anunțat plecarea lui Sarri:

Va fi demis din numeroase motive. Pentru lucrurile pe care le-a spus, pentru faptul că nu își poate motiva jucătorii, dar și pentru inabilitatea lui de a se adapta și schimba. Nu va supraviețui”, a spus Sutton, potrivit sursei citate.

Maurizio Sarri se află pe banca lui Chelsea din iulie 2018, când l-a înlocuit pe Antonio Conte.

Vezi și: GALERIE FOTO United câștigă derby-ul cu Chelsea și avansează în sferturile FA Cup

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ares2024
ares2024  •  19 Februarie 2019, 10:58

A uitat “*** “câte arbitraje pro a avut fc fcsb in ultimii ani !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează