INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANTRENOR

Christoph Daum a confirmat unde va antrena în 2018: "În străinătate îmi sunt apreciate aptitudinile"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 07 decembrie 2017 10:21

Christoph Daum a confirmat pentru presa germană că va prelua o formație din China începând cu anul următor, deși susține că nu a dus lipsă de oferte din alte campionate.

Prezent la o acțiune organizată la penitenciarul din Herford (Germania), unde s-a antrenat alături de deținuți, Daum a discutat cu presa germană despre planurile sale de viitor.

"Voi lucra în China anul viitor - precum Capello, Lippi, Scolari, Schmidt, Magath. Este tentant să contribui pentru ca fotbalul chinez să fie competitiv cu fotbalul european.

În Bundesliga voi vedea meciurile doar din tribune. Antrenorii mai bătrâni nu par a mai fi o necesitate, se mizează mai mult pe tehnicieni tineri. Heynckes este excepția absolută.

În străinătate, în schimb, aptitudinile mele sunt apreciate. Primesc oferte de peste tot, nu doar din Bundesliga", a spus fostul selecționer al României pentru Westfalen-Blatt.

În această perioadă, zvonurile l-au dat pe Daum și în calitate de candidat pentru a prelua naționala Australiei, calificată la Campionatul Mondial din Rusia (detalii AICI).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  07 Decembrie 2017, 17:38

Ce tampenii vorbeste hotul asta? Este apreciat in strainatate? Poate il apreciaza cine nu-l cunoaste si stie doar ca e german.In Romania a fost ,,foarte apreciat,,!Oricand il vom reprimi cu bratele deschise. Ptiu doamne!

ray51
ray51  •  07 Decembrie 2017, 15:17

Despre a cui contributie vorbeste domnul acesta?

craiovenis
craiovenis  •  07 Decembrie 2017, 14:48

Poate in divia a 3-a din China.... Ca mai sus nu ai cum, ai dovedit ca esti antrenor de ligi inferioare! La 11-11 nu ai castigat NICI un meci, profitorule!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează