INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

VIDEO Scene incredibile în Ligue 1 » Fanii lui Angers și-au dat pantalonii jos la penalty

Sursă foto: Twitter @ Match of The Day
Sursă foto: Twitter @ Match of The Day

Articol de - Publicat luni, 17 aprilie 2023 13:03 / Actualizat luni, 17 aprilie 2023 13:43

Scene incredibile au avut loc în tribunele stadionului „Gabriel Montpied”, casa echipei Clermont, duminică după-amiază, când gazdele s-au impus cu scorul de 2-1 în fața lui Angers, în runda cu numărul 31 din Ligue 1. 

În minutul 32, Clermont a primit penalty, în urma unui fault comis de Adrien Hunou, atacantul lui Angers, în propria suprafață de pedeapsă. 

Contrast la case » Reporterii GSP au mers azi să vadă cum merg vânzările biletelor la FCSB - Farul și Steaua - Dinamo
FCSB - FARUL
Contrast la case » Reporterii GSP au mers azi să vadă cum merg vânzările biletelor la FCSB - Farul și Steaua - Dinamo

În momentul în care Grejohn Kyei, atacantul lui Clermont, se pregătea să execute lovitura de pedeapsă, câțiva fani ai lui Angers și-au dat pantalonii jos și s-au întors cu spatele, încercând să-i distragă atenția vârfului gazdelor. 

Demersul acestora a fost unul fără succes, iar Grejohn Kyei a transformat fără probleme de la punctul cu var, ducând scorul la 1-1. Hunou deblocase tabela în minutul 28, cu un șut din interiorul careului, de la 14 metri. 

Clermont a trecut la conducere înainte de pauză, în minutul 39, când Muhammed Cham a marcat dintr-un alt penalty obținut de gazde. 

S-a terminat 2-1 pentru Clermont, formație care ocupă locul 11 în Ligue 1, cu 43 de puncte. Angers e ultima în clasament, cu numai 14 puncte câștigate. 

VIDEO. Rezumat: Clermont - Angers 2-1

Citește și: 

Șefii visează la remontada cu City, deși echipa are argumente „subțiri” » Cum s-a dezintegrat mașina de fotbal a lui Bayern

Secretul lui Radu Drăgușin! „Il Drago”, fundașul golgheter al lui Genoa: „Mereu spun că puterea mea vine de la părul meu”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (1)
steauaefcsb
steauaefcsb  •  17 Aprilie 2023, 13:52

Un fel de Peluza Sud cand trec generalii!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează