INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Clipe teribile prin care a trecut o vedetă de la Chelsea: "Atinsesem fundul prăpastiei și intrasem într-o gaură neagră! Nu mai voiam să mă antrenez și să joc" » Cum l-au ajutat medicii

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 15 noiembrie 2018 12:27

 Atacantul spaniol Alvaro Morata, 26 de ani, a dezvăluit că a apelat la un psiholog în vară, când se gândea să plece de la Chelsea: "Nu mai voiam să mă antrenez și să joc. Îmi pierdusem echilibrul și mă certam cu fanii, rivalii și cu arbitrii".

Alvaro Morata a traversat în vară o mare cumpănă. Atacantul spaniol a fost aproape să-și facă valizele și să lase Londra, după o a doua parte a sezonului groaznică la Chelsea, cu doar un singur gol marcat în Premier și două în Cupa Ligii:

"Atinsesem fundul prăpastiei în ultima lună și intrasem într-o gaură neagră. Eram total pe dinafară. Mă certam cu toată lumea, cu fanii, cu adversarii și cu arbitrii. Îmi pierdusem complet echilibrul".

L-au ajutat și gemenii

Jucătorul care a și ratat Mondialul din Rusia din acest motiv, dar a fost readus de Luis Enrique în lotul Furiei Roja în campania de Nations League, povestește în ziarul ABC cum a ieșit din criză: "Am înțeles că aveam nevoie de un ajutor profesionist și am mers la psiholog. Mulți se dau înapoi când aud acest cuvânt. Nu mă mai simțeam iubit la Chelsea, fanii mă opreau pe stradă și-mi cereau să mă plec. Chiar mă gândisem să-mi caut o echipă cu mai puțină presiune, unde să-mi regăsesc fericirea". L-a ajutat mult pe Alvaro și soția. Alice Campello i-a dăruit, la sfârșitul lunii iulie, gemeni și astfel a uitat de trecut și a revenit în forță și la Chelsea. 

"Și noi, fotbaliștii, suntem niște ființe umane și putem trece prin momente dificile. dar acum am reînceput să zâmbesc. Totul e o chestiune mentală, capul comandă corpul. Pe viitor voi ști cum să rezist"Alvaro Morata, atacant spaniol

6 goluriîn 16 meciuri are Morata la Chelsea în acest sezon. La națională, a jucat 90 de minute în amicalul cu Țara Galilor și 18 cu Anglia, în Liga Națiunilor 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează