INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

Coentrao se întoarce în Portugalia, dar nu la formația care l-a trimis la Real Madrid

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat marti, 20 iunie 2017 16:35

Fabio Coentrao ar putea să fie împrumutat de Real Madrid în prima ligă din Portugalia la Sporting Lisabona, conform presei spaniole.

Marca, ziarul de casă al madrilenilor, a anunțat că fundașul lateral de 29 de ani va fi împrumutat în următorul sezon, fiind al doilea portughez care pleacă de la Real Madrid, după Pepe.

Coentrao a fost adus la la Madrid de la Benfica Lisabona, rivala lui Sporting, în 2011, dar nu a jucat în niciun sezon din ultimele patru mai mult de 10 partide în campionat.

Ibericul a ajuns la Real Madrid în perioada în care Jose Mourinho se afla pe banca tehnică, în schimbul său fiind plătită suma de 30 de milioane de euro.

Fostul jucător al celor de la Benfica nu a reușit să se impună în primul 11 gândit de antrenorii care au trecut pe la Madrid.

Fundașul ''lusitan" mai are contract cu formația de pe "Bernabeu" până în 2019, dar jurnaliștii spanioli au anunțat că ar putea pleca liber de contract încă din vara viitoare.

51de selecții are Coentrao la naționala Portugaliei

Coentrao s-a aflat pe teren în partida dintre Sporting Lisabona și Real Madrid în ultima stagiune din UEFA Champions League, la partida disputată în Portugalia.

sursa: football-espana.net

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează