INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

COLOSAL! Manchester United plătește 45 de milioane € pentru înlocuitorul lui Jose Mourinho și NU e Zidane!

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 decembrie 2018 18:47

Jose Mourinho pare din ce în ce mai aproape de finalul aventurii de la Manchester United. Presa din Anglia anunță că argentinianul Mauricio Pochettino este cel care îi va succeda portughezului.

United trebuie să umble la pușculiță pentru a-l aduce pe Mauricio Pochettino de la Tottenham, clauza de rezilere a contractului fiind de 45 de milioane de euro. Mutarea se va la finalul acestui sezon, anunță Mirror

Din 2014 pe banca londonezilor, tehnicianul argentinian pare la rândul lui nemulțumit de tratamentul pe care îl primește din partea conducerii. După o vară fără vreun transfer notabil, motivul fiind investiția în noul "White Hart Lane", Pochettino are același obiectiv, calificarea în Liga Campionilior. Lucru dificil într-o luptă cu sutele de milioane investite de rivale.

Tottenham ocupă locul 3 în Premier League după 15 etape, în timp ce Manchester United este abia a opta. Diferența de puncte între cele două formații este de 10 puncte.

Vezi și: 

Jucătorii lui Tottenham abia așteaptă să plece de pe Wembley: "S-a dus magia. Nu mai e nicio onoare să joci aici!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  07 Decembrie 2018, 21:10
Postat de morzadobflicster pe 07 Decembrie 2018, 20:39

De ce nu va apucati voi de gazetarie, mai.. meseriasilor? Fara indoiala ati fi superiori discipolilor lui Ioanitoaia.. Poate luati si vreun premiu, ceva.. Poate chiar Premiul Pulitzer..

daca toata lumea ar merge pe rationamentul tau nu s-ar mai practica asa cum trebuie nici o meserie in tara asta. nu ca acum s-ar practica. vii tu sa faci treaba mea ca sa fac eu treaba astuia ? sau cum ?

morzadobflicster
morzadobflicster  •  07 Decembrie 2018, 20:39
Postat de mioriticul pe 07 Decembrie 2018, 20:30

Generatii de gazetari „crescuti“ de Ioanitoaia

De ce nu va apucati voi de gazetarie, mai.. meseriasilor? Fara indoiala ati fi superiori discipolilor lui Ioanitoaia.. Poate luati si vreun premiu, ceva.. Poate chiar Premiul Pulitzer..

mioriticul
mioriticul  •  07 Decembrie 2018, 20:30
Postat de dinamo_fan pe 07 Decembrie 2018, 19:40

"Mutarea se va la finalul acestui sezon, anunță Mirror." vai de capul vostru. regula in redactie e sa nu citesti niciodata articolul inainte sa-l publici, altfel ati observa ca lipsesc niste cuvinte intregi...

Generatii de gazetari „crescuti“ de Ioanitoaia

Vezi toate comentariile (5)
Comentează